Permild & Rosengreen butikker – Plakatbutikker i København og Roskilde

Har du brug for at se vores plakater fysisk, så kig forbi en af vores butikker, hvor du kan se flere af vores smukke plakater i rammer, hvilket giver et helt andet indtryk af en plakat og du kan bladre igennem vores store udvalg i vores plakatvugger.

Kontakt kundeservice

Mail: kundeservice@permild-rosengreen.dk
Telefon: 7199 1971

 

Telefonen er åbent:
Mandag-torsdag 9.00-15.00
Fredag 9.00-12.00
 

Frederiksberg / København:

Frederiksberg Allé 54

1820 Frederiksberg C

 

Åbningstider:
Mandag lukket
Tirsdag lukket
Onsdag 13-17.30
Torsdag 13-17.30
Fredag 13-17.30
Lørdag 11-14.30
Søndag lukket

Du kan kontakte butikken
på Frederiksberg i 
åbningstiderne på tlf. 22529919.

Roskilde:

Navervej 28 A

4000 Roskilde

 

Åbningstider:
Mandag lukket
Tirsdag lukket
Onsdag 11-15
Torsdag 11-17
Fredag 9-12
Lørdag lukket
Søndag lukket

 

 

Der refunderes ikke penge for varer købt i butik på Frederiksberg eller i showroom/butik i Roskilde, men der udstedes et tilgodehavebevis.

Butikken på Frederiksberg

 

Besøg vores plakatbutik i København

Danmarks ældste plakatforhandler, Permild & Rosengreen, er stolt af at kunne byde både nuværende og nye kunder velkommen i vores fysiske plakatbutik beliggende i hjertet af København. 


Hos Permild & Rosengreen ønsker vi at tilføre stil, stemning og hygge til de danske hjem. Vi betragter hygge som en tilstand af tryghed, glæde og velvære. En tilstand som vi mener, du kan opnå ved at inkludere den helt rette indretning i dit hjem. Derfor er det afgørende at finde den perfekte plakat- eller sammensætning af plakater til dig. 


Det har du mulighed for at gøre i vores fysiske plakatshop i København, hvor du kan købe dine plakater med det samme. Vi søger altid at give vores kunder en helstøbt oplevelse, når de handler hos os. Derfor har vi åbnet en butik mere, hvor du har mulighed for at se plakaterne fysisk, få professionel service og vejledning, samt kvalificerede råd til personlig sammensætning af plakater. 

Vi ved, at det ikke altid er nemt at vælge den rette plakat. Derfor har vi sikret at have et bredt udvalg af designs til enhver smag. Vores sortiment inkluderer både originale litografi plakater fra det danskejede Atelier Clot, Bramsen & Georges samt alt i plakater, hvad end du ønsker farve, sort/hvid, abstrakt eller noget helt fjerde. 

Vores plakatshop forhandler også vores store udvalg af rammer, som alle er af højeste kvalitet og med rigtig glas. En ordentlig ramme vil både forlænge plakatens levetid, samt give dig den fulde oplevelse af at kunne hænge din nye plakat op med det samme. Sortimentet omkranser forskellige størrelser, farver og æstetiske udtryk. Vi har udvalgt disse rammer, da vi mener de giver et optimalt udgangspunkt for at fremvise plakaten bedst. 

Vi får hele tiden ny skøn plakatkunst i shoppen, både af kendte og ukendte kunstnere. Ønsker du at blive opdateret på events og nyheder i forretningen samt online, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores plakatbutik i København. 

 


 

Trustpilot