Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA MobilePay ViaBill PayPal American Express Discover E-Check

Permild & Rosengreen butikker – Plakatbutikker i København og Roskilde

Har du brug for at se vores plakater fysisk, så kig forbi en af vores butikker, hvor du kan se flere af vores smukke plakater i rammer, hvilket giver et helt andet indtryk af en plakat og du kan bladre igennem vores store udvalg i vores plakatvugger.

 

Frederiksberg / København:

Frederiksberg Allé 52

1820 Frederiksberg C

 

Åbningstider:

Mandag 11-17.30

Tirsdag lukket

Onsdag 13-17.30

Torsdag 11-17.30

Fredag 11-17.30

Lørdag 11-14.30

Søndag lukket

 

Roskilde:

Navervej 28 A

4000 Roskilde

 

Åbningstider:

Mandag 9-15

Tirsdag 9-16

Onsdag 11-16

Torsdag 11-17

Fredag 9-15

Lørdag lukket

Søndag lukket

 

Kontakt

Mail: [email protected]

Telefon: 7199 1971

 

Telefonen er åbent:

Mandag-torsdag 9-15.00

Fredag 9-12.00

Butikken på Frederiksberg

 

 


 

Besøg vores plakatbutik i København

 

 

Danmarks ældste plakatforhandler, Permild & Rosengreen, er stolt af at kunne byde både nuværende og nye kunder velkommen i vores fysiske plakatbutik beliggende i hjertet af København. 


Hos Permild & Rosengreen ønsker vi at tilføre stil, stemning og hygge til de danske hjem. Vi betragter hygge som en tilstand af tryghed, glæde og velvære. En tilstand som vi mener, du kan opnå ved at inkludere den helt rette indretning i dit hjem. Derfor er det afgørende at finde den perfekte plakat- eller sammensætning af plakater til dig. 


Det har du mulighed for at gøre i vores fysiske plakatshop i København, hvor du kan købe dine plakater med det samme. Vi søger altid at give vores kunder en helstøbt oplevelse, når de handler hos os. Derfor har vi åbnet en butik mere, hvor du har mulighed for at se plakaterne fysisk, få professionel service og vejledning, samt kvalificerede råd til personlig sammensætning af plakater. 

Vi ved, at det ikke altid er nemt at vælge den rette plakat. Derfor har vi sikret at have et bredt udvalg af designs til enhver smag. Vores sortiment inkluderer både originale litografi plakater fra det danskejede Atelier Clot, Bramsen & Georges samt alt i plakater, hvad end du ønsker farve, sort/hvid, abstrakt eller noget helt fjerde. 

Vores plakatshop forhandler også vores store udvalg af rammer, som alle er af højeste kvalitet og med rigtig glas. En ordentlig ramme vil både forlænge plakatens levetid, samt give dig den fulde oplevelse af at kunne hænge din nye plakat op med det samme. Sortimentet omkranser forskellige størrelser, farver og æstetiske udtryk. Vi har udvalgt disse rammer, da vi mener de giver et optimalt udgangspunkt for at fremvise plakaten bedst. 

Vi får hele tiden ny skøn plakatkunst i shoppen, både af kendte og ukendte kunstnere. Ønsker du at blive opdateret på events og nyheder i forretningen samt online, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores plakatbutik i København. 

 


 

Trustpilot