Om os

Vores historie 

Permild & Rosengreen er en plakat og kunst forretning, som har udsmykket danskernes hjem siden 1947. Permild & Rosengreen har alt inden for plakater og kunst, vi har bl.a. retro plakater, design plakater, børneplakater, louisianna plakater, zoo plakater og kunst plakater, ja listen er lang, du kan derfor rolig læne dig tilbage og gå på opdagelse i vores store udvalg af plakatkunst. 

Hvorfor handle hos os? 


Hvorfor handle hos Permild & Rosengreen? 

Permild & Rosengreen tilbyder dig det bedste sted at købe dine plakater - til en overkommelig pris. I takt med at Permild & Rosengreen er et af Danmarks største netbutikker af salg af plakater, kan du med ro i sindet købe dine plakater, hos os uden at være bange for: Ikke at modtage din lampe, få tilsendt en kopi plakat, at skulle betale for meget for dine plakater. 

Hos Permild og Rosengreen er du derfor sikret det bedste mulige køb. 

Vores koncept

Vi vil være de bedste i branchen

Hos Permild-Rosengreen.dk er vores koncept at sælge kunstplakater i høj kvalitet, men til skarpe priser og hurtig levering. Vores sortiment er af kunst plakater, design plakater, retro plakater og vintage plakater er stort, vi har plakater for over 60 forskellige kunstnere og designere. Alle kunstnere og designere er kvalitetskontrolleret, for at vi kan stå inde for deres produkter. Vi har styr på størelser hos Permild & Rosengreen, hos os kan har vi både kæmpe store plakater til fx stuen, eller hvis du skal have en mindre plakat, har vi også mini plakater. Alle vores plakater kan købes med ramme, hvis det ønskes. 

Vi vil give vores kunder en helstøbende oplevelse, når det kommer til plakater; vi står for hurtig levering, god vejledning og kvalificeret råd til sammensætning af plakater og det rum plakaten skal hænges op i, for at give den samlede oplevelse af professionalisme.

 

Kontakt os i dag 

Virksomhedsoplysninger:

Permild & Rosengreen
Langebjergvænget 19 E
kundeservice@permild-rosengreen.dk
CVRnr. 25765079 
Etableringsår 2000