Om os

Vores historie 

Permild & Rosengreen, Danmarks ældste plakatbutik, er en gammel dansk plakatforretning helt tilbage fra 1947, hvis mission altid har været at udsmykke/tilføre hygge, stil og stemning til de danske hjem.
Permild & Rosengreen har et kæmpe udvalg af plakater til hele boligen. Vi har bl.a. retro plakater, design plakater, børneplakater, zoo plakater og kunst plakater. Ja, listen er lang, du kan derfor roligt læne dig tilbage og gå på opdagelse i vores store udvalg af plakatkunst eller besøge vores showroom i Roskilde. 

 

Vi får hele tiden ny skøn plakatkunst i shoppen af både kendte og ukendte kunstnere. Vil du opdateres og inspireres, vil vi varmt anbefale, at du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

 

Permild & Rosengreen producerer og leverer endvidere plakater, postkort og magneter til bl.a. Illums Bolighus, Designmuseum Danmark, Tivoli, Bakken, ARoS samt flere gallerier og museer rundt om i verden. 

 

Vores koncept

Vi ønsker at skabe den skønneste stemning.

Vi bor i HYGGENS land, og selv om det er svært at forklare, hvad hyggen egentlig er, betragter vi os selv som leverandører af hygge, stemning og stil. Hos Permild & Rosengreen betragtes hyggen som en tilstand af tryghed, glæde og velvære. En lækker indrammet plakat på væggen, er en vigtig brik til netop at opnå denne fine tilstand.

 

Vi har hver især vores stil, og den ene er lige så god og stemningsfuld som den anden. Vi søger at have noget for enhver smag til både farve- og sort/hvid-elskere, til dem der elsker det abstrakt og dem der gerne vil have svesken på disken. 

  

Hos Permild & Rosengreen sælger vi kunstplakater i høj kvalitet, til gode priser med hurtig levering. Vores sortiment af kunst plakater, design plakater, retro plakater og vintage plakater er stort, og vi har plakater fra over 60 forskellige kunstnere og designere. Vi har kæmpe store plakater, mellemstore og mindre plakater, også har vi de fine mini plakater. Mini plakater er små fine plakater i ramme. De er fine både fordi de er små, men også fordi de sætter fokus på små kroge eller vægstykker, der ellers ville blive overset. Alle vores plakater kan købes med ramme, hvis det ønskes. Vi anbefaler altid at købe plakaten i ramme for at få den totaloplevelse det er at komme hjem og kunne sætte plakaten op med det samme. Mange af vores plakater har special mål, der ikke passer ind i standardmål og det er ærgeligt at den nyindkøbte plakat bliver sat i skabet indtil den rette ramme bliver inkøbt. Alt tager jo altid lidt længere tid.  

Vi ønsker og søger altid at give vores kunder en helstøbende oplevelse, når det kommer til plakater; vi står for hurtig levering, god vejledning og kvalificeret råd til sammensætning af plakater og det rum plakaten skal hænges op i, for at give den samlede oplevelse af professionalisme.

 

Vi glæder os over enhver ordre og sender alle pakker afsted med en forventning om at den vil skabe glæde og stemning hvor end den kommer hen.

Derfor skal du vælge Permild & Rosengreen når du køber plakater 

Permild & Rosengreen tilbyder dig det bedste sted at købe dine plakater - til en overkommelig pris. Vi har noget for enhver smag og stil. Da Permild & Rosengreen er en af Danmarks største netbutikker med salg af plakater, kan du med ro i sindet købe dine plakater hos os.

Permild og Rosengreen er medlem af Dansk e-handel, der er din garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Dansk e-handel certificerer kun de gode webshops og vi er stolte af og værner om vores gode omdømme. 

Vi gør altid vores bedste for at imødegå kunder og sætter en ære i hurtig og fejlfri levering.


 

Du er altid velkommen til at komme og kigge.

Vi ved godt, at det ikke altid er nemt at vælge den rette plakat til stuen, entreen, sove- eller badeværelset. Beslutningen tager nogen gange lidt længere tid, end hvis man eksempelvis skal købe en bluse til sig selv. Du er derfor altid velkommen til at komme forbi og se plakaten før du køber den, også flere gange, hvis du ønsker det. Vi viser dig gerne, hvordan plakaten ser ud i forskellige rammer. Netop rammen, har stor betydning for helheden i plakatens udtryk. Vores rammer er af højeste kvalitet og altid med rigtig glas, ikke plexiglas. Vi har valgt disse rammer da vi synes det giver det bedste udgangspunkt for at plakaten vises på bedste vis.
 

Ud over permild-rosengreen.dk administrere vi også artshopscandinavia.dk og wulffmorgenthaler.dk

Kontakt os i dag 

Permild & Rosengreen
Navervej 28 A
kundeservice@permild-rosengreen.dk

Tlf: 71 99 19 71
CVRnr. 19102475 

 

 

Trustpilot