Find din helt egen unikke plakatstil her

New!

Den nye Kandinsky er super fin og har en masse lækker farve som fylder rummet med skønne forårs wibes. Plakaten måler 50 x 70 cm. Og sælges både med og uden ramme i webshoppen.

Find den her:

- Kandinsky, Drawing after "Blauer Fleck"

En smuk plakatvæg med bl.a den fine nye Kandinsky. Smukke rolige farver som giver en fint og nærmest arkitektonisk udtryk.

De to store plakater fra billedet kan findes herunder:

- Kandinsky

- Taguchi Tomoki

NEW!
Kandinsky stregtegning i størrelsen A2 (42 x 59,4 cm.) smukt motiv til en minimalistisk indretning med jordfarver. Gør sig fint i både natur egetræsramme eller den mørke egetræsramme.

Find den lige her:

- Kandinsky

 

 

 

En smuk plakat i rolige farver med Kandinsky’s velkendte streg og stil. Plakaten sælges både som plakat alene eller monteret i vores smukke egetræsrammer med ægte glas.

Find den vidunderlige plakat her:

- Kandinsky

Jeg kan blive ved med at kigge på Kevin Sloans smukke motiv “The Study” og hvordan “aben” holde et skarpt øje på tiden. Der er så meget reflektion i dette motiv og nye fortolkninger af hverdagen🤔

Find den lige her:

- The study

 

 

Den er helt utrolig smuk, plakaten med motiv af Edvard Munch. Et utraditionelt motiv af manden bag “Skriget”. Plakaten har de fineste farver som oser af forårs fornemmelser og giver lyst til både at købe tulipaner🌷, plante karse i køkkenvinduet 🌱🌱🌱og gå tur for at beundre de små gule erantisser 👀

Kan findes her:

- Edvard Munch

 

 

 

Smukke motiver, som frisker stemningen op, tilfører liv, fornyet energi og den der ahh følelse. Mærk plakat magien i dit køkken eller måske i din stue.
Kom forbi Frederiksberg eller Roskilde og lad dig inspirerer til skøn forårs boligfornyelse.

 

 

 

Denne smukke plakat “La dolce vita” (det søde liv) med streg tegning af den belgiske kunstner, Léon Spilliaert, passer så fint til både et mørkt og lyst køkken, hvor der ønskes en let og lys stemning. Plakaten fås i to størrelser: 30 x 40 cm. Og A2 (42 x 59,4 cm.), og sælges både med og uden ramme.

Find den lige her:

- La Dolce Vita

 

 

På jagt efter et nyt pust i boligindretningen? Et nyt motiv kan både forny og forfriske stemningen i rummet. Har du fx hjemme kontor, så prøv at skift plakaten i rummet og mærk den nye stemning. Jeg er helt sikker på at stemningen vil smitte af på både dig og på dit arbejde, på den gode måde🤩

 

 

 

Hold øje med nyhedsbrevet de kommende dage, for her præsenterer vi en masse skønne nyheder som passer til alle rum. De nye motiver er blevet præsenteret på interiørmessen Maison & Objet i Paris og der var stor efterspørgsel og begejstring især på netop dette motiv, “La vie en rose” i sand og blå.

Find de to smukke plakater her:

- La vie en rose

- Fra skitsebøgerne 11, Chang

 

Plakaten er i den grad med til at fremhæve boho stemningen. Den larmer ikke, men understreger🥰.

Passer ind i alle hjemmets rum, og kan både hænge alene på væggen, som set på billedet, eller i kombinationer.

Det er bestemt en af mine ynglingsplakater, Bjergbestigerske af J. F. Willumsen. Der er så mange fine farver i motivet som kan fremhæves med puder, farvet lys og blomster. Plakaten måler 59,4 x 84 cm. Og sælges både med og uden ramme med ægte glas.

Kan findes lige her:

- En Bjergbestigerske

 

 

 

 

Det er helt vildt smukt, det nye motiv fra den japanske kunstbog “Shin-Bijutsukai”. De smukke vifter giver et virkelig flot grafisk udtryk og tilfører boligindretningen et rigtig fint farve input, som kan bruges i resten af boligstylingen.

Find den vidunderlige japanske plakat her:

- Shin-bijutsukai

 

 

Dette smukke motiv er af den kendte (måske den mest kendte) plakat designer, A.M. Cassandre.
Du kender ham måske som kunstneren bag den smukke “Pivolo” eller “Dubonnet” plakat, eller som kunstneren der designede det velkendte og smukke Yves Sain-Laurent logo.
Cassandre havde et ekstremt fokus på perfektion, som bestemt også ses i dette virkelig fine motiv med de smukkeste farver.

Find alle hans plakater her:

- A. M. Cassandre

 

 

2 virkelig smukke plakater, som hænger så fint ved siden af hinanden i spisestuen eller et andet smukt sted i boligen.
Begge plakater er i størrelsen A1 (59,4 x 84 cm.) på billede er de samt i lyse egetræsrammer.
Plakaterne sælges både med ramme og som enkelte plakater.

De kan begge findes herunder:

- La vie en rose fleurit

- Den moderne kvinde

Forny stemningen i køkkenet. Et køkken kan blive som forvandlet med nye motiver. Skab en køkkenstemning hvor køkkenglæde og kreativitet blomstrer - dette kan bl.a. gøres med denne vidunderlige grønne kombination.

Se plakaterne herunder:

- Woman at the shoreline

- Fleur de abstraction

 

 

 

Den er så flot og fyldt med de fineste små detaljer og skønneste symbolik. Den smukke plakat “The Study” af amerikanske Kevin Sloan findes i flere størrelser fra 50 x 70 cm og op.

Find den smukke plakat lige her:

- The Study

Hun er bare så smuk. Der er simpelthen de fineste farver i denne plakat som tilfører en virkelig fin og hyggelig stemning til fx soveværelset.
Geisha plakat 50 x 70 cm. Sælges både med og uden ramme i webshoppen.

Kan findes lige her:

- Geisha

 

En af mine yndlings efterårs plakater. Den er helt enkel, men den har bare et fint og varmt udtryk med smukke farver. Så er der klar til te i keramik krus og drømmekage. Elsker efteråret!

Find den vidunderlige efterårs plakat herunder:

- Taguchi Tomoki

Vidste du at blå, er den mest populære farve. Når vi sælger plakater, så sælger vi langt flere blå motiver, eller motiver hvor den blå farve er central, end lyserøde.
Vi har alle en farveopdragelse, og dermed en holdning til forskellige farver. Vores holdning og opfattelse af farver skabes gennem opdragelse via omsogspersoner, medier og venner. Der er en udbredt mening/holdning i Danmark om, at en mand vil føle sig langt mindre maskulin, hvis han er omgivet af lyserøde motiver på væggen. Det er dog ikke sådan, at kvinder, føler sig mindre feminine ved blå motiver. 

Find bl.a. det smukke blå motiv fra billedet her:

- Monstera

 

 

En af vores utroligt smukke og store plakater. Har du en stor væg, der mangler farve og stemning, så er denne smukke jazzplakat med Tribute to Ronnie Cuber virkelig fin. 2975 kr. inkl ramme. Er din væg lidt mindre, men stadig har brug for farve og “jazztoner” så findes den også i størrelsen 70 x 100 cm. til 575 kr. uden ramme.

Find den i flere formater lige her:

- Ronnie Cuber

Nyt smukt stillleben motiv af Otto Geigenberger. Den fine plakat har de skønneste lyse pastel farver og smukkeste kontraster, der både lyser rummet op og giver det en fin og hyggelig stemning.
Størrelse: 42 x 59,4 cm.

Kan findes her:

- Stilleben, Otto Geigenberger

Den er helt enkelt, men virkelig fin, “Still life (pære)”, af den ukrainske kunstner, David Shterenberg. Brug den som et roligt element, hvis du har mange pangfarver i din indretning. Man siger generelt, at for at opnå en harmonisk farve i indretning, og der er knald på væggen (plakaterne), så dys ned i dine bolig accessories. Omvendt, er der knald på bolig accessoriesne, så skru ned på væggen med rolige afdæmpede motiver😊.

Find den her:

- Still Life (pære)

 

 

 

Øl og Brød. En virkelig smuk og fin plakat til køkkenet i de skønneste gyldne farvenuancer, som skaber en rigtig fin og hyggelig stemning i køkkenet. Plakaten måler 42 x 59,4 cm. På billedet ovenfor er den i vores egetræsramme med ægte glas. Plakaten sælges både med og uden ramme.

Find den fantastiske plakat lige her:

- Øl og brød

Den helt nye Egon Schiele plakat med motivet “min stue” er virkelig fin og et utraditionelt Egon Schiele motiv. Motivet er på en helt sart lyseblå baggrund. Hæng motivet optimalt i stuen eller over en kommode i soveværelset.
Motivet måler 42 x 59,4 cm.

Kan findes lige her:

- Min Stue, Egon Schiele

To virkelig fine motiver til soveværelset. Helt rolige med en smule farve. Hæng dem over hinanden for at skabe højde eller ved siden af hinanden for bredde evt rundt om en knage.

Begge plakater kan findes herunder:

- Vicki Zoé

- Learning from Japan

Forleden fik vi denne virkelig smukke plakat i shoppen. Plakaten har motivudsnit af Edvard Munch. Den er virkelig fin med den smukke sandfarve op mod den sarte mørke grå. Og ikke mindst den fine tekst A love story🥰.
Plakaten måler 59,4 x 84 cm.

Se den her:

- A Love Story

Så smukke motiver til køkkenet som skaber en virkelig fin og let køkkenstemning. De kan både hænge ved siden af hinanden eller oven over hinanden på en smal væg for at skabe høje.
Begge motiver måler 42 x 59,3 cm. På billede er de vist i vores smukke mørke egetræsrammer med ægte glas som giver de sarte motiver lidt mere varme i udtrykket.

Find begge plakater her:

- Vicki Zoé

- Still life (pære)

 

 

Super fine plakat kombination til køkken-alrummmet. Skønne farver og motiver med både spejlæg, makrel, citron og kranie. Det kan noget - og man undres ikke når det snart er halloween☺️. Det tilfører en fin lille kant til alt det smukke.

Find plakaterne her:

- Stilleben 

- Dalì

 

 

Er du på udkig efter noget nyt til væggen? Kom forbi butikken på Frederiksberg Allé - skråt overfor metro stationen af samme navn, vi har lørdagsåbent fra 11-14.30. På dette billede fra butikken står Lisbeth med den nye Light Break i hånden.

Find den lige her:

- Light Break (pink), Howalt

 

 

Flot plakat med Vicki Zoé’s smukke papirklip “Flower” i plakaten In tone color selektion. Plakaten måler 70 x 100 cm. Og tilfører de smukkeste farver til rummet på en let og harmonisk måde. Hæng eksempelvis plakaten i soveværelset eller entreen og få flere farver ind i indretningen uden at de behøver at dominerer. Mix og match med forskellig farver sengetøj alt efter hvor meget farve der ellers skal til.

Kan findes lige her:

- Vicki Zoè, In Tone Color Selection

 

 

 

Virkelig smuk plakat med de fine papirklip af den danske kunstner Vicki Zoé. Plakaten har en fin balance mellem feminin og maskulin og er virkelig smuk til fx soveværelset.

Find et af de smukke værker fra Vicki Zoè lige her:

- Vicki Zoè, The Uniqueness of you

"Et un vin de verre"
En virkelig fin og enkel plakat til køkken-alrummet som emmer af lækker fransk sensommer stemning. Plakaten fås i flere størrelser og i 2 nuancer lys beige i størrelsen A1 og lys gul i 70 x 100 cm.

Find den lige her:

- Et un vin de verre 

 

 

 

 

Den er VILDT flot, Les Machines de l’ill🤩. Plakaten har de fineste detaljer og smukkeste farvekombination. Pga. begrænset lager sælges kun i butikken på Frederiksberg, så skal det hænge hos dig, skal du ikke vente alt for længe. Motivet er 40 x 60 cm. Prisen er inkl. ramme og opklæbning. Et virkelig fint motiv som vil hænge rigtig smukt i både køkken og entre, hjemme eller i sommerhuset.

Find de to andre motiver fra billedet her:

- La vie en rose, pink

- Stuck on a feeling, blue/turkise

 

 

Grøn, orange, pink, rød og sart lys blå. En væg fyldt med skønne farve og smukke udtryk fra gulv til loft.
Brug de underspillede farver videre i din indretningen for at få en harmonisk boligindretning med plakater.
Du kan eksempelvis vælge at bruge den lyse blå videre i lysestager eller smukke æsker i stedet for den mere dominerende rosa og pink.

Find plakaterne her:

- Vicki Zoè

- Woman at the shoreline

- Stuck on a feeling, pink

- The Riches, Kevin Sloan

 

 

Fire super fine plakater, der har lyserød til fælles. Alle fire motiver findes både i butikken, showroom og i webshoppen. Forny boligindretningen med lidt ekstra farve, måske lyserød/pink🥰.

Find plakaterne herunder:

- La vie en rose, pink

- Max Weber

- Lille Picasso

- Stuck on a feeling, pink

 

 

 

 

Vægplads mellem vinduerne? Den smukke Leon Spilliaert er så fin til lyse sandfarvet vægge, den er rolig og helt fin i udtrykket.
De smukke blå og grønne toner er perfekte til den skandinaviske indretning. Plakaten måler 70 x 50 cm.

Find den lige her:

- Leon Spilliaert, woman at the shoreline (landscape)

Har du besøgt butikken på Frederiksberg Alle 54? I butikken har vi et mindre udvalg end i webshoppen, men vi har også motiver, som ikke findes i webshoppen og som kun kan købes på Frederiksberg. Denne sammensætning kan bl.a. findes i butikken.

Se plakaterne separat her:

- Learning from japan

- Louisiana, Illumination

- Stuck on a feeling, pink

 

Dette vidunderlige motiv "La vie en rose fleurit" er netop landet i webshoppen for nylig. Det er super fint og let i udtrykket, og passer så smukt til den mere neutrale indretning, hvor der godt må snige sig en smule farve ind.

Find den lige her:

- La vie en rose fleurit

Meget simpel og smuk plakat i bløde blå og hvide farver, med teksten "Et un verre du vin", som fra fransk oversættes til "og et glas vin". Dejlig sommerplakat til lejligheden eller sommerhuset.

Se den vidunderlige plakat lige her:

- Et un verre du vin

Flot sammensætning af tre vidunderlige plakater, med rolige, sorte og hvide farver. Alle tre plakater ser vidunderlige ud alene på en væg, eller i samspil med hinanden. 

Find de tre smukke plakater her:

- Marilyn Monroe

- Learning from Japan

- Fleur de abstraction

 

 

 

Den nye Picasso: “White Faun playing the flute” er super fin sammen med både “A hat full of rain”, Floating Gold og Kvium.

Se plakaterne fra billedet lige her:

- Hat full of rain

- Floating, gold

- White Faun playing the flute

- Kvium

 

 

 

Vi fået flere Picasso “Grande Nature morte au guéridon” hjem i den store størrelse. 
Et virkelig fint motiv, med masser af fine farver, som er nemme at indrette videre med i indretningen. 

Se de to plakater her:

- Grande Nature morte au guéridon

- TRAPHOLT, Kvium

“Udsnit af sørge iris” er så smuk med de fineste bordeaux farver. En virkelig fin plakat til stuen.

Mere information om plakaten kan findes herunder:

- Udsnit af sørge iris

Super fin plakat af vores nye kunstner Giulia Mora. Plakaten er rigtig fin alene, som på billede, eller i kombination med eksempelvis den fine “Moon” af Max Ernst eller Peter Kjær Andersens “Smagen sidder i fedtet”

Se plakaten her:

- Giulia Mora

Hvis jeg havde et sommer hus, så skulle denne virkelig smukke plakat, af Olaf Rude, hænge i mit køkken og minde mig om alle de lækre frugter og grønsager, som vælter frem i gårdbutikker, på markeder og hos grønthandleren. Vidunderlige farver som passer til de fleste årstider!

Se den lige her:

- Olaf Rude

 

 

 

Der er en rigtig fin balance mellem Japansk æstetik og den nordiske stil. Begge er kendt for deres minimalistiske tilgang og fokus på enkelthed og funktionalitet. På dette billede ses den vidunderlige Taguchi Tomoki plakat fra vores webshop.

Find den lige her:

- Taguchi Tomoki

 

 

Mangler du motiver til en væg over fx en grå sofa?
Så er denne kombination virkelig fin og tilfører en masser lækker farve.
Hæng det lille motiv af Goldding over “Louisiana Afrika” og skab højde til rummet.

De 3 motiver finder du kun i butikken på Frederiksberg, så kom et smut forbi!

 

 

 

 

 

Er du mest til sort og hvid?
Med disse 3 motiver kan du blive i det sort/hvide, men tilføre en lille smule farve, med det lille Picasso poet motiv. Motivet kan give fine referencer til både stearinlys og planter.

Se de tre plakater fra billedet her:

- Fleur de abstraction, no. 4

- PH Lampe, sort

- Picasso Poet, passepartout

 

 

Prøv at frisk op med lidt farve i entreen?
Denne smukke Else Alfelt plakat med motivet "Nær Byzans" er virkelig fint, og tilfører de smukkeste pastel farver til eksempelvis entreen.

Find den fantastiske plakat lige her:

- Nær Byzans

Nye smukke japanske motiver i shoppen til fornyelse af både stue, entréen, sove- og badeværelse. På billedet ovenfor ses Taguchi Tomoki, som bare er en af mange vidunderlige japanske motiver du kan finde i vores webshop.

Se den vidunderlige plakat her:

- Tagucki Tomoki

To smukke japanske motiver til eksempelvis entreen. De japanske motiver har en fin ro over sig, men tilfører alligevel farve til rummet. På billedet er det størrelsen 50 x 70 cm. som er sat over hinanden for at skabe en bedre oplevelse af loftshøjden i rummet og “hjælpe” øjnene til at kigge op og nyde de fine stuk lister og rosetter, inden man bevæger sig videre fra entreen ind i resten af boligen🌸

Se de to plakater herunder:

- Pink sky

- Nightscape

 

 

 

 

Den er bare så mega flot, jazzplakaten af Finn Nygaard. Den fås i flere størrelser og så kan den sættes til næsten, hvad som helst og hvor som helst, i stuen, soveværelset eller entreen.
Skal der lidt mere musik i hjemmet så synes jeg bestemt du skal overveje dette lækre motiv😊

Se plakaten her:

- Berlin 1959

 

 

Ny plakat til stuen?⁠
Denne smukke plakat "A hat full of rain" måler 70 x 100 cm. og koster 275 kr. uden ramme og 985 kr. inkl ramme og opklæbning lige til at hænge op, uden at den bølger (det er virkelig lækkert)⁠

Se den her:

- Hat full of rain

Få en super fin fransk vintage stil i køkkenalrummet derhjemme eller i sommerhuset. De smukke Natureart motiver har måske den bivirkning at man får lyst til at lave marmelade, spise focacciabrød med lækker olivenolie og tale med accent. Men omvendt så gør det vel også bare tilværelsen endnu mere farverig og fantastisk.

Se plakaten lige her:

- Orangegren

 

 

 

Den er super fin den lilla palmeplakat, masser af sommer stemning og farve til rummet. Palmeplakaten passer fint sammen med både Dalí og den lille “Moon” fra Louisiana.

Alle tre plakater fra billedet kan findes herunder:

- Palmeplakat, lilla

- Dalí

- The moon, Louisiana

Hvornår har du sidst hængt en ny plakat op? ⁠
Kan du huske den følelse og stemning som den tilførte stuen, indretningen og ikke mindst din lyst til at rydde op og holde rent? – Det gør noget helt magisk ved os når vi fornyer væggen ...så, hvis dine skuldre ikke sider helt oppe under ørene i begejstreng af følelsen af hjem så er du nok klar til at skifte udtryk😉.

Se den vidunderlige Bigum skitse fra billedet ovenover lige her:

- Martin Bigum Skitse

 

 

 

Drømmer du også om en tur til Barcelona, så er du ikke den eneste, denne nye Gaudi Barcelona plakat tager mig direkte tilbage til lange varme aftener med skøn tapas og kølig cava.

Se den vidunderlige plakat her:

- Gaudi Barcelona

Den er bare så utrolig fin og smuk, Léon Spilliaerts, “Woman at The shoreline”. Den har de fineste grønne og isblå farver. Hæng den i dit læsehjørne og nyd den fantastiske plakat i en hyggestund.

Se den lige her:

- Woman at the Shoreline

 

 

 

Er stuen blevet lidt kedelig...? ⁠
Denne smukke Jazz plakat af danske Finn Nygaard, giver liv på en virkelig lækker måde, den er grafisk, super flot og så får man en lyst til at sætte skøn musik på, åbne vinduerne og bare lade som om det er sommer... –en virkelig lækker følelse 🥰

Se den herunder:

- Uppsala 1971

 

 

 

Jeg er helt vild med farvekombinationen af helt sart forårs gul og lys grå. Den er super lækker og tilfører en friskhed og stil der gør rummet både lyst og tilfører et fin grafisk islæt som gør noget virkeligt fint til eksempelvis træmøbler.

Se plakaten her:

- Fleur de abstraction

Det er stadigvæk et af mine ynglingsmotiver, det lille fint "Portrait" af Max Weber fra 1919. Motivet har de skønneste forårs farver og passer perfekt til det lille frie spot på væggen, eller som en del af en smuk gallerivæg.

Se mere her:

- Portrait, Max Weber

 

 

 

Har du overvejet et stort motiv i stedet for en billedvæg? For mange vil et stort motiv skabe mere ro i indretningen da der er færre indtryk at skulle forholde sig til. Hos os finder du mange motiver i den størrelse vi kalder mega plakater. På billedet er det det helt utrolig smukke motiv af Mark Rothko.

Kan findes lige her:

- Mark Rothko

 

 

En sikker vinder til langt de fleste vægge - den populære Choucroute. Vidunderlig plakat af Andersen, men flotte lyserøde farver. Vidunderlig plakat alene på væggen, eller i sammenspil med andre plakater i samme stil.

Se den lige her:

- Choucroute

Det her et pt en af mine favorit plakater fra shoppen. Jeg vild med de mange farver. Den kan sættes til så mange andre motiver og lyser rummet op på en rigtig fin måde. Skønt forårs motiv til stuen🤩

Se den vidunderlige plakat lige her:

- Jorn///Picasso

Køkkenforandring? Forfrisk og forny stemningen i køkkenet med disse 3 smukke plakater. Hæng motiverne sammen, som på billedet, eller på forskellige vægge i køkkenet, for at skabe en fin helhed i køkkenet.

Se plakaterne her:

- Manet

- Floating

- Picasso keramik, Louisiana

 

 

Giv din indretning/galleri-væg i stuen lidt kant med den nye Tattoo plakat fra Brandts. Plakaten har en ret lækker blå tone, som gør at den passer fint i kombination med både gullige, grønne og rosa nuancer.

Den nye flotte plakat, samt de to andre plakater fra billedet kan ses her:

- Tattoo

- A Nymph Surprised

- Babette

Den smukke “Feeling” passer så fint til både den gule vintage Palme og den nye plakat Faith Ringgold. Super smukke farver til at friske indretningen op til de mange skønne forårsfrokoster🌸☀️

Læs mere lige her:

- Vintage Palme

- Faith Ringgold

- Feeling

Tre virkelig fine motiver, som er perfekte til både stuen og soveværelset. Hæng dem over kommoden eller på væggen mellem vindue og væg. De behøver ikke at hænge som et sæt, men er virkelig fine sammen til at fuldende en stilmæssigt fint og afdæmpet stemning.

Se mere her:

- Alberto Giacometti (udsolgt)

- Når tiden står stille, Hammershøi

 

 

 

Ønsker du et japansk touch til din indretning så er disse motiver virkelig fine. De har nogle skønne farver og er både humoristiske og smukke.
OBS! Det lille motiv med flasken fra Galerie Maeght står kun i showroom i Roskilde.

Se mere herunder:

- Ogawa Kazumasa

- Kunisada

 

Den helt vildt smukke Geisha er bare så flot sammen med Vintage palme i lilla. De røde detaljer står så fint til det lilla uden at dominerer. Og så passer den lille fugl både til den grønne palme og det grønne i Geisha motivet. 3 smukke motiver til indretningen i fx soveværelset.

Se mere her:

- Vintage palme plakat

- Geisha

- Kono Bairei (Fugl)

 

 

 

Den smukke Babette får selvskab af det fine japanske sommerfugle motiv, “Summer Feelings” og “Stuck on a Feeling” en smuk sammensætning, der vil give en fin og let stemning til køkken-alrummet hjemme eller i sommerhuset.

Læs mere lige her:

- Babette

- Stuck on a feeling

- Summer feelings

 

 

Smukke plakater i røde farver, perfekt til stuen eller sommerhuset. Smukke farver, i to forskellige motiver, som passer enormt godt sammen, men også fungerer helt fint alene på en væg hver for sig.

Se mere om de to plakater lige her:

- Faith Ringgold

- Stuck on a feeling

 

 

 

Utroligt smuk plakat fra Paris med motiv af den kvindelige, amerikanske kunstner, Faith Ringgold. Der er knald på farverne og det er virkelig lækkert sammen med mere afdæmpet motiver som eksempelvis vintage Palmen og Stuck on a feeling. Er du klar til mere farve og udtryk på gallerivæggen, så er dette motiv et rigtig godt bud.

Se mere om motiverne fra billedet her:

- Faith Ringgold

- Vintage palme, gul

- Stuck on a feeling

 

 

 

Nu fås den smukke vintage “Palmetræ” plakat også med en fin lysegul baggrund. Plakaten er virkelig fin og tilfører en rigtig lækker forårs friskhed til de motiver den hænger sammen med. Palmer har mange fine symboler og associationer med fred, velstand, skovbeskyttelse, eksotisk skønhed og leder vores tanker på friskhed og tropisk ferie.

Læs mere om de to vidunderlige plakater fra billedet lige her:

- Vintage palme, gul

- Farah Atassi

 

 

To virkelig flotte plakater, fyldt med udtryk og farver. Et perfekt par til en sekundær væg, da den giver spark til rummet, men ikke tager alt opmærksomheden i rummet. Hvis du synes at der er meget orange og rød, så fokuser på de grønne og blå toner, som også er i motiverne i resten af din indretning. På den måde skaber du balance og giver et fint modspil til de orange røde farver.

Se mere her:

- Cultivation, Tetsumi Kudo

- Egon Schiele

 

Den grønne “Feelings” plakat er så fin i kombination med plakaten “A hat full of rain” virkelig flotte jordfarver, skøn blå og den virkelig fint grønne farve, som går igen i “Feelings” plakaten.
Et virkelig fint sæt til stuen.

Se plakaterne herunder:

- Feelings

- A hat full of rain

 

Inspiration til smukke motiver, der kan danne rammen om en fin billede væg i lyse farver.

Læs mere om alle plakaterne fra billedet lige her:

- Babette

- Floating

- A Nymph Surprised

- Tolv med Posten, nr 2

 

De her 3 motiver er ret fine sammen. De passer perfekt over den lave reol eller skænken i stuen. Neutrale i farverne, men alligevel fulde af udtryk og med til at skabe en fin og let stemning.

Se mere her:

- Else Alfelt "Japan"

- Les Giaconetti

- Galerie Maeght (lille passepartout)

 

Denne smukke udstillingsplakat fra Paris har jeg hængt op i mit køkken, og jeg er mere end vild med den. Den har dog en bivirkning, men den er jeg faktisk også pænt tilfreds med. For Siden plakaten kom op, er min lyst til frugt, grøntsager og lækre salater eksploderet. Jeg bliver stadig fascineret over, hvor lidt, der faktisk skal til for at ændre stemninger.

Se plakaten her:

- Les Choses, Louvre

 

 

Irma-pigen af Henry Heerup er sådan jeg husker min Irma. Og jeg er SÅ glad for at jeg stadigvæk kan kigge på hende, hver dag, også selvom Irma lukker. Vidunderlig plakat, der udstråler nostalgi, og som hænger perfekt i køkkenet eller sommerhuset.

Se mere om plakaten her:

- Irma-pigen

Det smukke lille Matisse motiv “Damen i grøn” er virkeligt fint i kombination med blomstermotivet af
Sientje Mesdag-van Houten og “Babette” af Peter Kjær Andersen. Smukke motiver med diskrete fællestræk, trods de forskellige kunstnere bag motiverne, med hver deres stil.

Se mere om motiverne herunder:

- Babette

- Damen i grøn

- Sientje Iris

 

 

Hun er SÅ utrolig smuk “Den moderne kvinde” af Vilhelm Lundstrøm. Farverne er helt fantastiske og der kommer flere og flere smukke farver frem, jo længere tid man betragter motivet. Helt klart et af mine egne ynglingsmotiver.

Læs mere om Den Moderne Kvinde og de to andre plakater fra billedet lige her:

- Den Moderne Kvinde

- Stuck on a feeling, blå

- Doves of peace

 

3 fine plakater med smukke rolige farver, der passer så fint til både teaktræs- og egetræsmøbler.
Vuillard i 50 x 70 cm.
Floating i 33 x 55 cm.
Picasso med passepartout i 21 x 29,7 cm.
Alle motiverne kan købes i webshoppen.

Se dem lige her:

- Vuillard

- Floating

- Picasso passepartout

 

 

Tre smukke motiver, der komplimenterer hinanden rigtig fint. De smukke røde kinder i motivet “L’infirmiere” (sygeplejersken) af Helene Schjerfbeck, bliver på fineste vis fremhævet, når det står sammen med det farverige akvarel motiv “Stuck on a feeling”. Det lille motiv "A Nymph Surprised" er så fint og passer godt til de 2 andre.

Se mere her:

- L'infirmiere

- Stuck on a feeling

- A Nymph Surprised

 

 

 

En fin blanding af vores vidunderlige plakater i butikken på Frederiksberg. Forskellige motiver af forskellige kunstnere, med hver deres unikke stil, men som også passer fint sammen, som vist på billedet. Især "Entertaineren" af Kvium og "fisk i badekar" er to unikke og populære plakater, som også fungerer fantastisk alene på en væg.

Se mere her:

- Entertaineren

- Fisk i badekar

Den er så fin L’hriondelle i blå. Den er sart, frisk, fin og rolig på en og samme tid. Et virkelig godt motiv til både kontor og soveværelse. Motivet findes i flere størrelser. Og sælges både som plakat alene eller med ramme.

Læs mere om plakaten her:

- L'hirondelle, blå

 

 

Smukke motiver til køkkenet, forny stemningen i køkkenet - det giver overskud til både hverdag og fest🤩 Her ses tre smukke motiver, i beige, blå, hvid og sort som til sammen udgør en vidunderlig kombination.

Læs mere om alle tre motiver her:

- Køkkenkunst

- Fleur de Abstraction no. 2

- Henri Michaux (ikke online)

 

 

 

 

To fine plakater med smukke blå toner. Ønsker man at fremhæve det røde i motivet, kan man som på billedet, overveje en rød ramme💡. Det giver lidt mere kant til motivet, men også mere farve til rummet.

Se om de to fantastiske plakater her:

- L'hirondelle, blå

- Farah Atassi

 

Den er stor, men også virkelig fin “The Study” af amerikanske Kevin Sloan. Hans motiver er fulde af de fine detaljer og skøn symbolik.
Motivet findes i flere størrelser og sælges både med og uden ramme i webshoppen.

Læs mere om den vidunderlige plakat her:

- The Study, Kevin Sloan

 

Den er bare så fin og smuk, Léon Spilliaerts “Woman at The shoreline” også selv når julepynten en gang skal ned så hænger den bare så fint med de smukkeste farver.
Plakaten måler 42 x 59,4 cm.
Pris uden ramme: 300 kr.
Prins inkl. ramme: 650 kr.

Se mere her:

- Woman at the shoreline

 

Nyt motiv af franske Vuillard. Motivet er fyldt med smukke rolige blå, beige og grønne farver. Passer virkelig fint til fx soveværelset.
Størrelse: 50 x 70 cm. 345 kr. / 734 kr. inkl. massiv egetræsramme med ægte glas.

Se mere lige herunder:

- Vuillard, The beach at Sainy Jacut

Skønt plakatsæt til køkkenet med masser af friskhed.
På billede er det Manet “østers” 70 x 100 cm. Den findes også i 50 x 70 cm. Ved siden af er det Doves ofpeace i 42 x 59,4 cm sammen med “Fleur de abstraction” nr. 6.
Plakaterne sælges både i ramme og som plakater alene.

Læs mere lige her:

- Østers, Manet

- Doves of peace

- Fleur de abstraction

 

 

Fint lille motiv med skitse af den berømte italienske kunstner Amadeo Modigliani. Det lille motiv passer perfekt til gallerivæggen eller til det lille spot i soveværelset eller entreen.
Størrelse: 30 x 40 cm. 245 kr. uden ramme 470 kr. inkl. ramme og fragt.

Se mere her:

- Modigliani skitse

- Composition

- Anna Ancher

 

 

 

Der er så meget udtryk i den helt nye plakat “Feelings” med motiv af Ernst Ludwig Kirchner, glæde, vrede, taknemmelighed og lettelse. Udtrukne er op til fortolkning, men de kan nemt genkendes. Plakaten er i størrelsen A2 og findes i flere farver😍. Ses her i sammenspil med William Morris og Schamberg i en flot rød opstilling.

Se mere her:

- Feelings

- William Morris

- Schamberg

 

 

Den er virkelig fin, den nye plakat “A nymph surprised”. Hæng den over en kommode i soveværelset eller på toilettet/badeværelset. Plakaten sælges i 2 størrelser 50 x 70 cm. Som på billede og i A3 (29,7 x 42 cm.)

Læs mere om den fantastiske plakat herunder:

- A nymph surprised

Super smukt Picasso motiv “L’acrobate” fra Paris. Sælges med passepartout og egetræsramme med ægte glas. Størrelse: 50 x 70 cm. (udsnit. 35,2 x 44,1 cm.). 1.045 kr. inkl. fragt. Et simpelt, med stadig smukt og unikt kunstværk af Picasso, som passer ind på alle boligens vægge, og matcher mange forskellige stilarter.

Se mere her:

- L'acrobate 1930

 

Et virkelig fint Still Life motiv fra Paris. En stilart som passer ind i mange former for boligstil og -indretning. Ses her i sammenspil med et af vores smukke Trine Søndergaard motiver "Still", og et motiv af Henri Michaux.

Se mere om motiverne herunder:

- Les Choses "Still Life"

- Trine Søndergaard, "Still"

- Henri Michaux (ikke online)

 

 

 

Det er lille, men et virkelig fint, lille, Portrait af Max Weber fra 1919, med de skønneste farver. Motivet passer perfekt til det smalle stykke væg mellem 2 vinduer eller som en del af smuk gallerivæg.
Størrelse: 20 x 42 cm.
Pris inkl. ramme 450 kr.

Se mere lige her:

- Max Weber, 1919

 

Her ses den smukke L'hirondelle plakat med den blå fugl, i en af vores vidunderlige håndlavet røde trærammer. En plakat der fungerer godt sammen med mange farver og stilarter, men også kan fungere alene på væggen i stuen, entreen eller soveværelset.

Læs mere herunder:

- L'hirondelle

 

Det helt nye motiv “Composition in blue, yellow and black” af Liubov Popova står så fint sammen med motivet af Egon Schiele “Portræt af en kvinde”. Det er ikke lige til at se det, men i hatten på den smukke kvinde er der fine blå toner der spiller så fint til “Composition”. Et super fint sæt til at hænge over den lille kommode eller reol i indretningen uden alt for mange farver.

Se mere her:

- Egon Schiele

- Composition

 

 

Andre Derain’s smukke farver bliver her komplementeret af Michael Chang’s “Effekten af små ting” og det orange abstrakte blomstermotiv. Masser af farve og stemning som er perfekt til hvide vægge og grå sofaer🤩. Alle 3 motiver sælges både som plakater alene og monteret i vores smukke egetræsrammer med ægte glas.

Se mere lige her:

- André Derain

- Fleur de abstraction

- Effekten af små ting

Den smukke Schjerfbeck, abstrakte blomst og Linoléum, er en virkelig fin kombination til væggen i stuen med lækre farver der passer perfekt til årstiden.Pris på hele kombinationen inkl. montering i vores massive egetrærammer med ægte glas samt fragt 2.080 kr.Et perfekt juleønske til dig og din bolig.

Læs mere herunder:

- Schjerfbeck

- Fleur de abstraction

- Linoléum

 

 

 

Den er virkelig fin, farvekombinationen af sart grå og gul. Kan hænge både i entreen, på kontoret eller i køkkenet, den er super enkel, men virkelig flot.
Størrelse: 42 x 59,4 cm. på billede er den sat i vores massive egetræsramme med glas. Pris 650 kr.
Sælges også som plakat alene til 300 kr.

Se mere her:

- Fleur de abstraction

 

Skønne og rolige motiver som er helt perfekte til at skabe en let og fin stemning i soveværelset.
Bigum skitsen 59,4 x 84 cm. (A1). Gaudí in Barcelona 50 x 70 cm.
“Une fleur de l’abstraction” 29,7 x 42 cm. (A3).
Alle 3 motiver sælges både med og uden ramme🤩.

Se mere lige her:

- Gaudi in Barcelona

- Fleur de abstraction, blue

- Martin Bigum, skitser

Vi har fået nye motiver fra Paris og de er bare så fine.
Dette smukke “Still Life”, Watermelon, passer perfekt til et køkken, hvor der gerne må være lidt wow og pang i både udtryk og farve. Motivet sælges opklæbet og monteret i håndlavet ramme på specialmål. Størrelse 40 x 56,8 cm.

Læs mere herunder:

- Luis Egidio Meléndes (Still Life)

- Effekten af små ting

- Memorial Garden

Endnu et af de nye motiver fra Paris🇫🇷. Er du til mest til sort / hvid / beige kombinationen er dette “Still Life” motiv så fint. Den smukke rav-farve giver en virkelig lækkert varm feeling som er skøn hen mod vinteren og en nordisk julestil med gran og ravfarvet “jule” lys.

Se mere herunder:

- Meret Oppenheim (Still Life)

- Ung pige med stort hår, passepartout

- Linoléum

 

 

Der er flere fine farver (grøn, orange, blå og lysegul) i den smukke Farah Atassi som man kan sætte til for at få en rigtig fin væg i eksempelvis køkkenet.
Størrelse: 40 x 60 cm. Motivet er opklæbet og monteret i vores håndlavet ramme med ægte glas fra værkstedet i Roskilde.

Læs mere her:

- Farah Atassi

- Fleur de abstraction, blue

Masser af både pang og udtryk i Kviums “Entertaineren” og Otto Dix’s avantgarde portræt af Sylvia von Harden.
“Entertaineren” sælges inkl ramme og fragt til 575 kr.
Otto Dix måler 59,4 x 84 cm. (A1) sælges både med og uden ramme.

- Entertaineren, Michael Kvium

- Otto Dix

Skøn efterårsplakat af Maria Josefine Kjær. Smukke efterårsfarver i en sødt motiv, som er oplagt til børneværelset. Plakaten fås i flere forskellige størrelser, både til de store og små værelser, og kan købes både med og uden ramme.

Læs mere om "Efterår" af Maria Josefine Kjær herunder:

- Efterår, Maria Josefine Kjær

Den kan bare noget den smukke plakat PH lampe og så ser den bare så flot ud i den hvide ramme, som får lampen til næsten at poppe ud af motivet🤩.
Størrelse 50 x 70 cm.

Læs mere om motiverne fra billedet lige her:

- Poulsen, PH lampe, Sort

- Henri Michaux (udsolgt)

- Louisiana, Warhol (udsolgt)

 

 

 

Lille Picasso poet, Egon Schiele og Choucroute i den lille størrelse er super fine samme og passer så fint over en kommode i fx soveværelset eller stuen.

Alle tre vidunderlige plakater kan findes lige her:

- Lille Picasso poet

- Choucroute

- Egon Schiele

Tre skønne, udtryksfulde og farverige motiver til stuen, hvor der gerne må være både farve og kant. Kvium, Ekster og den blå abstrakte blomst finder du i vores webshop.

Læs mere om de tre vidunderlige plakater lige her:

- Bossen, Kvium

- Theatrical composition, Ekster

- Fleur de abstraction

 

 

 

Hammershøj, Theo Van Hoytema, og abstrakte blomster danner sammen en utrolig fin kombination, hvor udtrykket er både klassisk og fint, men hvor der også er plads til fine farver.

Se mere om plakaterne herunder:

- Theo Van Hoytema

- Hammershøi

- Fleur de abstraction

Der er så mange smukke farver i “Still life” motivet af Maurer, som man kan gå videre med i sin indretning. Den er også virkelig fin alene over en reol med en grøn vase, lampe eller lys🤩.

Læs mere her:

- Still Life, Maurer

- Fleur de abstraction

- Doves of peace

 

 

Manet, “Pears” har de smukkeste lyse pastel farver kombineret med den varme brune farve som giver en rigtig fin kontrast. En virkelig smuk plakat til køkkenet. Størrelse: 50 x 70 cm. 325 kr. inkl. fragt.

Læs mere om plakaterne fra billedet lige her:

- Pears, Manet

- Floating, gold

 

Endnu et eksempel på, hvor godt Manets stil hænger sammen med mange andre forskellige stilarter. Her ses Østers plakaten i sammenspil med Floating, gold og en Louisiana keramik plakat. Alle plakaterne er i vores mørke træramme, som fungerer super godt med disse vidunderlige motiver.

Se mere her:

- Østers plakat, Manet

- Floating, gold

- Picasso keramik, lyseblå

Er mega glad for at kunne vise jer den helt nye Schjerfbeck plakat “Red roses in a vase” vi betragter den som den maskuline pangdang til den velkendte og smukke “Cirkuspige”. Motivet har på trods af de dominerende jordfarver både pink, lilla og orange farver, hvilke spiller mega godt sammen. Plakaten findes i 2 størrelser 50 x 70 cm. Og 59,4 x 84 cm.

Se mere her:

- Roses in a vase, Schjerfbeck

 

 

 

 

Den er mega flot, har de skønneste farver og lækreste udtryk. Her ses Pionnières i en special produceret ramme i grå, som spiller super godt sammen med motivet! Plakaten sælges inkl. ramme til 625. Den måler 38 x 57,3 cm.

Se mere her:

- Pionnières, Tamara De Lempicka

Er du også vild med Helene Schjerfbeck?
Vidste du at der er lavet en virkelig fin og rørende film om hendes liv? Filmen kan også lejes hos Viaplay.
Jeg har i hvert fald planer om at gense den fine film og alle detaljerne endnu engang.

Se mere om denne plakat her:

- Cirkus pige, Schjerfbeck

 

Den smukke Vilhelm Lundstrøm skitse fås nu i 50 x 70 cm. Den er så fin og har de smukkeste farver. Super smuk til både soveværelset og toilettet🤩.

Læs mere her:

- Vilhelm Lundstrøm

- Gabriele Münter (udsolgt)

- L'hirondelle, grøn

Den super smukke “Oysters” af Manet er virkelig fin i kombination med Lundstrøms “Hanne”. Nye plakater til køkkenet? Det gør en stor forskel på kreativiteten i køkkenet.

Se mere lige her:

- Østers, Manet

- Vilhelm Lundstrøm

- Memorial Garden, Kevin Sloan

 

 

 

 

Den helt nye Hammershøi plakat “Når tiden står stille” er så uendelig smuk. Vi kender alle de smukke interiør motiver fra Strandgade, men dette motiv kan noget helt andet og passer virkelig fint sammen med både Linoleum, og som på billedet, sammen med L’hirondelle blå. Og naturligvis også med den sikre vinder oppe i venstre hjørne, "Twins" af Østhammer. 

Se mere om plakaterne her:

- Når tiden står stille, Hammershøi

- L'hirondelle (blå)

- Twins, Østhammer

 

 

Hammershøi, Michael Ancher, Spilliaert og Picasso. Fire skønne motiver til en virkelig smuk gallerivæg i de fineste blå og mintfarvet toner.
Pris for alle 4 motiver inkl. ramme og levering 2.639 kr. Du finder alle fire motiver i webshoppen.

Læs mere om plakaterne hver for sig herunder:

- Hammershøi

- Michael Ancher

- Spilliaert

- Picasso

 

 

Le Corbusier i hvid ramme🤩. Den er stor, men også mega flot med den fineste balance mellem det feminine og maskuline. Et fint motiv til både køkken-alrum eller til stuen.
Mål inkl. ramme: 92 x 129 cm. Vi har denne til salg i butikken på Frederiksberg til 2.575 kr.

Se plakaten her:

- Le Corbusier

Endnu en virkelig fin nyhed i shoppen, L’hirondelle, grøn, som er en del af en serie på 3.
Plakaten findes i flere størrelser også som mega plakat🤩.

Se mere om plakaten med den vidunderlige fugl lige her:

- L'hirondelle, grøn

Det er bare SÅ smukt, det aflange motiv af Claude Monet og så passer det simpelthen så fint til @hubschinterior fine strik puder, det er de små referencer i farverne som gør indretningen super fin😍

Læs mere om plakaten her:

- Claude Monet

Denne plakat af franske Edouard Manet (ikke Monet😅) er blandt efterårets plakatnyheder til køkkenet. Den har de fineste farver og så er der bare noget virkelig friskt og fint over citronerne.

Læs mere her:

- Edouard Manet

Det super fine motiv “Stuck on a feeling” passer bare så fint til rigtig mange motiver, især motiver med portrætter eller blomster. (Størrelse 50 x 70 cm.)

Se mere herunder:

- Stuck on a feeling, pink

- Jazzplakat, Gerry Mulligan

- Cirkus pige

 

 

 

Tre vidunderlige plakater som ville hænge enormt smukt i fx køkkenet eller stuen. Behagelige røde farver, og forskellige smukke plakater på hver deres måde. Fantastiske plakater hver for sig, eller i sammenspil på væggen eller en gallerihylde. 

Se mere her:

- Inger Sitter

- Korn valmue

- Babette

Lidt sommerlækkerier til stuen derhjemme eller i sommerhuset🤩. En fantastisk blanding af blå, hvid og fersken farver. Fire forskellige fantastiske kunstnere, og fire forskellige størrelser - og alligevel ser de enormt flot ud i samspil! 

Se mere om de fire plakater herunder:

- Lille Picasso

- Anna Ancher

- Waves, fersken

- Miró & Jorn

 

 

Den fineste lille Storm P. tegning. Hæng den i entreen eller som en del af en smuk gallerivæg - en af den slags billeder som passer ind nærmest alle steder i boligen.
Størrelse: 21 x 29,7 cm. sælges med passepartout og ramme (som på billede)

Læs mere om den flotte Storm P passepartout lige her:

- Fuglene på cyklen, Storm P

 

Mangler du lidt til væggen så er dette skønne surrealistiske motiv af surrealismens mester, Salvador Dalí virkelig fin og lidt anderledes. Plakaten måler 33 x 55 cm. Plakaten sælges både som plakat uden ramme eller monteret i vores smukke egetræsramme. På billede er det vores mørke egetræsramme med ægte glas. 

Se den vidunderlige plakat lige her:

- Salvador Dalì, Bertan de Horn

 

Super fin Picasso plakat i de smukkeste farver direkte fra Paris. Plakaten er opklæbet og sælges inkl. ramme. Bag den nye fantastiske Picasso plakat kan ses to af vores favoritter fra webshoppen, nemlig The Moon og The Sea Wall af Leon Spilliaert. 

Se mere om alle tre plakater herunder:

- Picasso, Maya Ruiz

- The Sea Wall

- The Moon

Tre virkelig smukke motiver i sort, hvid grå og lidt rød.
Virkelig fine motiver til stuen med bogreolen fyldt med skønne farverige bogrygge.
Anna Stahn udstillingsplakat “Rejekælling med muslingehat”, Picasso Acrobate og Alexander Calders Akrobat. 

Læs mere om dem alle lige her:

- Anna Stahn

- Picasso Acrobate

- Alexander Calder

 

 

 

Har du højt til loftet så udnyt det og fokuser på højden i stedet for bredden af din gallerivæg😍.
Tip: Grøn er en farve, som kommer til at fylde meget i boligindretningen i 2022/23 så få den endelig ind som en del af din indretning, hvis du vil være med på trenden😊.

Se plakaterne fra billedet lige her:

- The moon, Wolfgang

- Pierre Bonnard

- Floating, Gold

- Melancholy Woman

 

 

Den er mega flot den “nye” plakat vi har fået i shoppen fra Stoyville, Uppsala 1971. Den blå-lilla farve står helt utrolig flot til den sorte tekst.
plakaten på billede måler 50 x 70 cm. Og sælges både med og uden ramme i vores webshop. Plakaten kan også ses i butikken på Frederiksberg.

 

Læs mere om den vidunderlige plakat lige her:

- Uppsala 1971

Hammershøi, Ancher, Spilliaert og Picasso. Fire utroligt smukke motiver i forskellige størrelser men med de smukke blå farvertoner som fællesnævner. Alle fire motiver finder du i webshoppen🤩.

Se mere her:

- Behind the Woman

- Picasso, 1901

- Ancher in Pieces

- The Sea Wall, Spilliaert 

 

Den er super fin den lilla palmeplakat, masser af sommer stemning og farve til rummet. Palmeplakaten passer fint sammen med både Dalí og den lille “Moon” fra Louisiana.

Læs mere lige her:

- Palme, Lilla

- The Moon, Wolfgang

- Fried Egg, Dalì

Tre fantastiske plakater, som er unikke på hver deres egen specialle måde. Et godt eksempel på, at vidt forskellige plakater sagtens kan arbejde sammen på en væg/hylde, trods forskellige farver og stilarter.

Læs mere om The Moon, The Study og PP Møbler lige her:

- The Moon

- The Study

- PP Møbler

 

Hammershøi og Wave pastel, fersken er virkelig smukke sammen. De fineste blågrå toner og smukkeste sarte fersken farver, som matcher hinanden på bedste vis. Et virkelig fint sæt til soveværelset🤩.

Læs mere her:

- Behind The Woman, Hammershøi

- Wave Pastel

3 virkelig fine plakater til køkkenet. Hæng dem sammen eller rundt om i køkkenet for at skabe den hyggeligste køkkenstemning, der skaber liv og kreativitet til både hygge og madlavning.
📸: Showroom Roskilde

Se mere her:

- Limone

- Gabriele Münter

- Kaffepigen

 

 

Tre smukke plakater i de fineste varme, behagelige sommerfarver☀️😎. De tre plakater passer enormt godt sammen, men ser også vidunderlige ud alene p åvæggen hver for sig.

Se mere her:

- Agnes Henningsen

- Waves

- Twins

Den smukke nye Palme plakat er bare så fin sammen med både Bonnard og Dalí og et fint botanisk link til Limone. Alle 4 motiver sælges både som plakat alene eller monteret i ramme, lige til at hænge op derhjemme eller i sommerhuset🤩.

Læs mere om plakaterne her:

- Palme

- Bonnard

- Limone

 

 

Hammershøi og Wave pastel, fersken er virkelig smukke sammen. De fineste blågrå toner og smukkeste sarte fersken farver, som matcher hinanden på bedste vis. Et virkelig fint sæt til soveværelset🤩.

Læs mere her:

- Behind the woman

- Waves, pastel

Den lille fisk ser så fin ud til Kathrine Ærtebjergs fine motiv “Overgivelse, hengivelse (udsnit)” og de varme farver fra “Stuck on a feeling” giver i den grad summer feelings til sættet.

Se mere lige her:

- Overgivelse, hengivelse (udsnit)

- Stuck on a feeling

- Fisk i badekar

 

Den er altså helt ubeskrivelig smuk, plakaten med motiv af Karl Isaksson. Der er så utrolig mange fine farver, hvilket gør at den stort set passer ind på enhver væg… og så koster den tilmed kun 573 kr. inkl ramme og fragt lige til at hænge op og nyde🥰.

Se mere her:

- Karl Isaksson

- Martin Bigum skitse

- Jazzhus Montmartre

Ny plakat til køkkenet🤷‍♀️
Den fine plakatserie “Køkkenkunst” er netop landet og de har nogle ret så fine farvekombinationer🤩.
De nye plakater er til salg i webshoppen fra i morgen, lørdag.
De findes i 2 størrelser. A3 (29,7 x 42 cm) og A2 (42 x 59,4 cm.)

Læs mere lige her:

- Køkkenkunst, blå

Har du set den nye plakatserie “In Pieces”? Plakatserien er en moderne nyopsætning af de smukke portrættermalet af de kendte Skagensmalerpar, P.S og Marie Krøyer samt Michael og Anna Ancher.
De nye plakater er virkelig fine i kombinationen af klassisk tradition og moderne kulørte farver. De passer derved virkelig fint ind i boligindretningen, hvor man netop mikser nyt og gammelt.


Læs mere om plakaterne herunder:

- Ancher in pieces

- Spilliaert

- Linoleum

 

Det er utrolig vanedannende, det smukke forårslys. På billede er det, fra venstre Edgar Degas, Gabriele Münter og Helene Schjerfbeck. 3 virkelig fine motiver🌸☀️.

Se mere herunder:

- Edgar Degas, Dame skitse

- Still life with red salad servers

- Helene Schjerfbeck

3 utrolig smukke plakater, der er helt enkelte i farvetonerne blå, sort og hvid. Passer helt perfekt sammen på en væg eller som helhed i et helt rum.

Se mere om de fine motiver her:

- Sommerfulgeplakat

- PP Møbler, Koch

- Henri Michaux (udsolgt)

Michael Chang og Picasso er et super fint makkerpar, hvis man som mig også er lun på de violette toner, uden at de skal dominerer indretningen.

Lær mere herunder:

- Michael Chang

- Picasso Poete

 

Grafiske cirkler og streger er der masser af på disse virkelig fine plakater:
Learning from Japan 59,4 x 84 cm.
Bauhaus 50 x 70 cm.
(Lille) Learning from Japan 40 x 30 cm.
Twins 30 x 30 cm.

Læs mere om plakaterne her:

- Learning from Japan

- Bauhaus

- Learning from Japan (lille)

- Twins

 

Den helt utrolig smukke Trine Søndergaards “Hovedtøj” sammen med “Linoleum” og Paul Klee. 3 smukke motiver i fine rolige farvenuancer😍.

Læs mere her:

- Linoleum

- Trine Søndergaard

- Paul Klee

Jeg er ret vild med det her par, masser af farve, masser af udtryk og masser at snakke om. Jeg ved godt at Kvium skiller vandene, men de to her giver i den grad kant til indretningen♥️.

Se mere om de to vidunderlige plakater her:

- Kvium, Entertaineren

- Otto Dix

Jeg får de skønneste summer vibes, når jeg ser på de smukke blå sommerfugle af Kamisaka. Plakaten er enkel, men virkelig fin og passer så fint til den smukke William Morris.
Plakaten måler 42 x 59,4 cm. sælges både alene og monteret i ramme🤩.
275 / 600 kr. inkl. fragt.

Læs mere om de fantastiske plakater her:

- Summer Feelings, Kamisaka

- William Morris

- Stuck on a feeling, Blue

 

 

Tre virkelig skønne motiver, der passer super fint til en neutral boligstil med træmøbler og klassiske lamper.

Læs mere om alle plakaterne lige her:

- PP Møbler 

- Linoleum

- Learning from Japan

Er du interesseret i at gøre dine vægge levende og spændende? Så er Julian Schnables "A Hat Full of Rain" værd at kigge nærmere på. Vi er vilde med motivets lethed og dybde.

Læs mere om den vidunderlige plakat lige her:

- A Hat full of rain

Et skønt forårsmotiv med de fineste farver, der tilfører masser af stemning til rummet. En plakat som er super fint til både køkken og stue, både hjemme og i sommerhuset. Plakaten måler 50 x 70 cm. 295 kr. uden ramme / 670 kr. inkl. ramme og fragt lige til at hænge op og nyde.
(📸showroom i Roskilde)

Se mere her:

- Still life, Maurer

 

 

Den smukke Geisha er simpelthen så fin omringet at de skønneste fugle. Tre absolutte forårsfarvoritter, der giver min forårskuller frit løb☀️🌸🌱

Se mere om plakaterne her:

- Geisha

- The pink bird

- Songbird on blossom branch

 

3 utrolig smukke motiver med de fine nordiske farvetoner. En virkelig fin kombination til eksempelvis sommer/kolonihavehuset.
Behind the woman 59,4 x 84 cm.
The sea wall: 50 x 70 cm.
Stuck on a feeling 29,7 x 42 cm.
Alle 3 motiver sælges både som plakat alene eller monteret i vores egetræsrammer med ægte glas, lige til at hænge op🤩. Læs mere her:

- Behind The Woman

- Stuck on a feeling

- The sea wall

 

Den er bare så smuk, motivet A.M. af danske Signe Bagger. Motivet findes i 2 størrelser, A3 (som på billede) og i 50 x 70 cm. Sælges både alene og monteret i vores fine egetræsrammer med ægte glas🤩

Se mere om plakaterne her:

- Linoleum

- Signe Bagger, A.M.

- Svanen, Hilma af Klint

- Stuck on a feeling, pink

 

Den er så fin og forårs agtig, den nye plakat af Edward Lear, forfatteren og illustratoren bag af nonsensvers og fjollerim. Plakaten måler 40 x 50 cm.

Læs mere om den søde fugleplakat lige her:

- Edward Lear, The pink bird

 

UBAC, Picasso, Trine Søndergaard, Keld Helmer-Petersen og lille Galerie Maeght. Virkelig smukke motiver i de fineste gråtoner🤍
Alle motiverne er i butikken på Frederiksberg Allé 54 og du er mere end velkommen til at komme og se dem live😍.

Find alle plakaterne herunder:

- UBAC (kun tilgængelig i butik)

- L'acrobat, Picasso

- Trine søndergaard

- Galerie Maeght (kun tilgængelig i butik)

 

 

Det er næsten som om stregerne går fra det ene motiv over i det andet. Tre meget smukke grafiske plakater. En virkelig fin kombination til fx over sofaen eller til køkken-alrummet😍

Læs mere om alle tre plakater lige her:

- Learning from Japan

- Bauhaus, Geometricplakat

- Learning from Japan, Poul Kjærholm

Den er simpelthen så vanvittig flot, litografi-plakaten fra det danske stentrykkeri Clot, Bramsen & Ceorge i Paris. Denne plakat findes kun i et begrænset antal og bør opleves, wow. Lige nu har vi en stående i butikken på Frederiksberg med håndlavet ramme i hvid🤩.

 

Find plakaten herunder:

- Lindstrom - Clot, Bramsen & Ceorge 

Jeg er så vild med det lille spejlæg med endnu mindre spejlæg ovenpå. En virkelig fin plakat med håb og kærlighed af Salvador Dalí fra 1932♥️.
På billede er den sat sammen med California “Purple sand” og det lille grafiske motiv “Twins”. Alle 3 motiver sælges måde med og uden rammer.

Find plakaterne lige her:

- Salvador Dali

- California "Purple Sand"

- Twins

 

Både Peter Kjær Andersen og Twins passer så fint til både California og Paperlikes fine motiv fra skitsebøgerne. Masser af farve og et rigtig fint udtryk, der passer både hjemme og i sommerhuset.

Læs mere om disse vidunderlige udvalgte plakater lige her:

- Paperlike

- Saumon Fumé

- Twins, Rosa/Rød

California, Peach sand

 

 

Den simpelthen så fin farvesammensætningen af greenmint og laks.
Og når solen skinner og himlen er blå så er det en super fin forårsplakat🤩
På billede er California sat i vores hvide ramme med træstruktur. Størrelsen er 50 x 70 cm.

Se mere om den vidunderlige plakat lige her under:

- California, Peach sand

 

 

Den er så helt utrolig smuk, plakaten med motiv af amerikanske Alfred Henry Maure. En plakat med de fineste farver, der passer så fint sammen med forårets fine små blomster😍.

Læs mere om alle plakaterne på billedet her:

- Still life, 1909. Maurer

- Winterberry

- Stuck on a feeling, Blue

3 smukke motiver, som ikke nødvendigvis skal hænge sammen, men som har en fin rød tråd. Fx kan “Stuck on a Feeling” hænge i entreen, den lille Galerie Maeght på den lille spot i stuen og Paul klee mellem vinduerne eller i et hjørne af stuen. På den måde skaber man den røde tråd fra indgang til stue🤩.

Se mere om plakaterne her:

- Stuck on a feeling

- Galerie Maeght

- Paul Klee, Feuer clown

 

Det ser mega godt ud med den lille Østhammer oven på den fine Inge Hørup og så den store Hilma af Klint ved siden af🤩 Masser af farve og stemning til stuen og et godt bud på en sammensætning der vil pynte over sofaen😍

Læs mere om plakaterne her:

- Østhammer, Twins

- Svanen nr. 16

- Inge Hørup

"L'acrobate" er et fantastisk Picasso motiv som vi tidligere havde i en lille udgave, men nu endelig har fået opgraderet til denne vidunderlige plakat i 50 x 70 cm, her set i en hvid ramme. Smuk og abstrakt motiv, i grå og hvide farvetoner. Læs mere om den fantastiske akrobat lige her:

- L'acrobate

Fire motiver der i den grad komplimenterer hinanden så fint♥️.
Cirkuspigen, Elsa, Floating Gold og Edward Munch. Alle motiver sælges både alene og indrammet i vores smukke rammer med ægte glas.

 

Lær mere om plakaterne her:

- Elsa Kobenhavn

- Cirkus pige

- Floating, gold

- Mand med skæg

Den er super fint og lidt skørt, motivet af Philip Guston. Jeg er vild med både farverne og det skøre, det giver så meget lys og udtryk til rummet. På billede er plakaten indrammet i vores smukke sorte egetræsramme med ÆGTE glas🤩.

Læs mere om den fantastiske plakat lige her:

- Philip Guston, The Studio

Den er så uendelig smuk, “En bjergbestigerske” af Villumsen. Jo mere man betragter motivet, jo flere farver og nuancer kommer frem og så er lyset bare helt uimodståeligt. Utroligt flot plakat at have hængende for sig selv, eller sammen med andre mindre plakater.

Læs mere om "En Bjergbestigerske", og de andre plakater på billedet herunder:

- En Bjergbestigerske

- Pierre Tal-Coat

- Stuck on a Feeling, pink

Woman at the shoreline, er et af de mest fantastiske motiver af Leon Spilliaert. Et unikt motiv, med forskellige mørke og rolige farver, som spiller enormt godt sammen, og skaber en plakat der passer ind i mange kombinationer, i mange boligindretningsstile. Det spændende og mystiske motiv er en af de mange grunde til, at Spilliaerts motiver er så fantastiske.

Se mere om plakaterne her:

- Woman at the shoreline

- The Sea Wall

- Amedeo Modigliani

 

Hilma Af Klint, “Stuck on a feeling” og den skønne lille disko fisk er virkelig fine sammen. Alle 3 motiver monteret i vores smukke trærammer med ægte glas, 2.070 kr. inkl. fragt. Lige til at hænge op og nyde😍.

Se mere om seperate priser og yderligere info herunder:

- Hilma af Klint

- Stuck on a feeling

- Fisk i badekar "Self-portrait"

Den er bare lækker, “Grafiske arbejder” med motiv af Asger Jorn. Den sælges både alene og indrammet, lige til at hænge op på din væg.
Obs! På billede er den monteret i vores massive egetræsramme med ægte glas.

Læs mere om plakaten her:

- Grafiske arbejder

Jeg er stadigvæk helt vild med det smukke Hammershøi motiv “Behind the woman”, det er klassisk og på samme tid virkelig moderne i sit udtryk. Plakaten måler 59,4 x 84 cm. Og koster 315 kr. uden indramning og 860 kr. med indramning. På billede er det vores mørke egetræsramme🤩

Se mere om alle plakaterne fra billedet lige her:

- Behind the woman

- Le cirque, danseur sur le fil

- Woman at the shoreline

 

Et lille smugkig på vores butik på Frederiksberg Allé 52. Kom og besøg os! Vi tager selvfølgelig imod dig med åbne arme, klar til at hjælpe dig med at style din bolig præcis som du ønsker den. Selvom plakaterne i butikken på Frederiksberg kun er et udpluk fra vores webshop, kan det være en stor hjælp til valget af plakater, at se farverne og størrelserne i virkelgheden. Så kig forbi :-)

Hurra! Vi har endelig fået den fantastiske Babette tilbage i shoppen, og vi er så glade for den. Her ses den vidunderlige plakat sammen med to andre ligeså vidunderlige plakater, som også kan findes i shoppen. Bbette kan kun eksklusivt købes i denne størrelse, som er 70 x 100 cm. Kan naturligvis vælges i forskellige rammer, i solidt egetræ, med ægte glas monteret i. Læs mere om Babette plakaten liger her:

- Babette

En fantastisk sammensætning af de to enormt smukke og populære farver til boligindretningen, nemlig blå og sort. På dette billede fra vores Instagram ses fire vidunderlige motiver, som er unikke og fantastiske hver for sig, men tydeligvis også kan noget helt specielt i et sammenspil med hinanden.

Læs mere om alle motiverne herunder:

- Melancholy woman, Picasso

- Learning from Japan

- Tête de taureau

- Doves of peace

 

Det er svært at gengive den fulde oplevelse af det virkelig smukke Harald Giersing motiv, for der er så mange skønne farver. På dette billede fra vores Instagram er den sat sammen med Linoleum og et lille fint motiv fra Galerie Maeght. Se mere om alle motiverne her:

 

- Harald Giersing, Danserinde

- Linoleum

- Galerie Maeght motivet kan kun købes eksklusivt i butikken

 

 

En virkelig fin kombination, hvis du ønsker en lys og let stemning. På billede er det “Learning from Japan” “Linoleum” og PP-Hans J. Wegners “stole skitser”🤩

Læs mere om de fantastiske plakater lige her:

- Learning from Japan

- Linoleum

- Stole skitser

Den smukke Winterberry tilfører den fineste og smukkeste vinterstemning til stuen. Plakaten måler 33 x 55 cm. Motivet sælges både alene og monteret i vores fine egetræsramme. (235 kr. / 560 kr.)

I hver sin side af "Winterberry" ses to andre vidunderlige plakter, også i den blå farve. Læs mere om alle tre plakater her:

- Winterberry

- The Moon, Max Ernst

- Stuck on a feeling, Blue

 

 

Den er bare så utrolig smuk, plakaten med de smukke hvide duer. “Doves of Peace” måler 42 x 59,4 cm. og sælges alene eller monteret i vores smukke egetræsrammer, som kan fås i flere forskellige farver. 275 / 600 kr.

Læs mere om den smukke plakat lige her:

- Doves of Peace

Egon Schieles smukke “Portræt af en kvinde” har de fineste farve nuancer af blomme, rosa, bordeaux, karamel, brun og grå. 😍
Plakaten måler 50 x 70 cm. plakaten sælges både alene og monteret i ramme til 355 / 680 kr.

Her ses den ved siden af smukke "Floating, Gold" og "Et udsnit af sørge iris", som begge er vidunderlige plakater, både hver for sig, og i dette sammenspil fra vores Instagram. Se mere her:

- Portræt af en kvinde

- Floating, Gold

- Et udsnit af sørge iris

 

Den store og smukke Mark Rothko, som på dette billede fra vores Instagram viser, hvor flot den er når den hænger på en væg, og hvor godt et sammenspil den har med diverse boligtilbehør. En sikker vinder til stuen! Læs mere om den flotte plakat i forskellige størrelser lige her:

- Mark Rothko 

Jeg er vild med både udtryk og farver på “Die Brücke - We Call all Young people” og så står den bare så fint i kontrast til både Marsden Hartley og det fine akvarel motiv “Stuck on a feeling”. Læs mere om alle tre plakater fra dette Instagram-bilede lige her:

- Basia, Stuck on a feeling

- Die Brücke, We call all young people

- Marsden Hartley, Flowers in a vase

Blå er blevet en enormt populær farve at indrage i indretningen af boligen, og dette er med god grund! Se blot disse to fantastiske plakater, med de smukkeste blå farver, som passer ind i enhver boligstil, både i et sammenspil eller hver for sig. Se meget mere om de smukke plakater her:

- William Morris

- Basia Stryjecka

En lille fin sammensætning af to af vores fantastiske plakater fra webshoppen, nemlig Vilhelm Lundstrøm skitsen "To damer", og "Cardenas". Dette smukke billede fra vores instagram illustrerer tydeligt, at to billeder sagtens kan fungere sammen, uden at være samme størrelse. Læs meget mere om de to fine plakater lige her:

- Cardenas

- Vilhelm Lundstrøm skitse "To damer"

Et eksempel på, hvor fantastisk den smukke "The sea wall" af Spilliaert ser ud på en væg. Bløde, naturlige, vidunderlige farver, som passer ind i langt de fleste rum i boligen, og klæder væggene i soveværelset såvel som i stuen. Se mere om den fine plakat lige her:

- The Sea Wall, Spilliaert

Et smukt udpluk af vores større plakater i 70 x 100, indrammet i nogle af vores fantastiske trærammer, naturligvis med ægte glas i. Læs mere om hver af de tre vidunderlige plakater og mlighederne for tilvalg af rammer herunder, listet fra venstre mod højre:

- Babette

- The naked eye on a welldressed lie, Kvium

- Aarhus jazz festival 2015, Finn Nygaard

 

 

Tre plakater i lidt rolige, men enormt smukke farver, som passer til stort set enhver smag, i enhver indretningsstil.Til venstre ses den unikke og fantastiske "Linoleum". I midten ses den store plakat af Mamma Andersson kaldet "Pond", og nede til højre den lille Picasso pssepartout "Tête de taureau". Se mere om alle plakaterne her:

- Linoleum

- Mamma Andersson

- Picasso passepartout

Smukke farverige plakater, der alle indeholder dele af de moderne pink og beige pastel farver. Fra venstre mod højre ses "Still Life" af Henry Maurer, "Winterberry, Rose" og "Stuck on a feeling. Sand/purple". Se mere herunder:

- Still life

- Winterberry

- Stuck on a feeling

En flot sammensætning af den unikke og helt fantastiske Harald Giersing plakat i karrygule farver, sammen med to lidt mere diskrete, med samtidig helt vidunderlige, og fantastisk enkle plakater. Linoleum (venstre) kan findes i vores shop, mens den lille passepartout kun kan findes eksklusivt i vores butik i Roskilde. Læs mere om de to største af plakaterne her:

- Harald Giersing, Danserinde

- Linoleum

På dette billede er det tydeligt illustreret lige netop hvor godt vores to nye fantastiske plakater passer ind på boligens vægge, med deres flotte lyseblå og sorte farvekoordinationer. Inde bag dørkammen gemmer sig den helt fantastiske "Behind the Woman" plakat af Vilhelm Hammershøi. Tættest til højre ser vi den smukke "Woman at the shoreline" af Léon Spilliaert. Læs meget mere om de vidunderlige plakater lige her:

- Behind the woman

- Woman at the shoreline

Et lille udpluk fra instagram af vores enormt flotte plakater i røde, rosa og orange farver. På billedet ses i midten den utroligt smukke "Stuck on a feeling" i rosa farver af Basia Stryjecka. Til venstre er vist den fantastiske jazzplakat af Finn Nygaard kaldet "Tribute to Gerry Mulligan", med sine flotte og bløde farver, som skaber lys og positivitet til boligen. Til højre ses skjult den ligeså flotte plakat af Schjerfbeck kaldet "Cirkus pige". Læs mere om plakaterne her:

- Stuck on a feeling

- Tribute to Gerry Mulligan

- Schjerfbeck, Cirkus pige

I modsætning til det tidligere billede, er vi nu ovre i den lidt mere maskuline ende. Sport, rødvin, lidt mørke farver. Et flot sammenspil af disse, skaber en enormt unik plakatvæg, med tre forskellige plakat der har hver deres egen unikhed og smukke motiver. Det store billede til venstre er det smukke "Château de la roche Vasouy" af Cassandre, som også er kunstnere bag den lille "Pivolo" oppe i højre hjørne. Nede i højre hjørne ses "The hands" af Edvard Munch. Du kan se meget mere om plakaterne her:

- Château de la roche Vasouy

- Pivolo

- The hands

På dette billede fra vores instagram ses et lille udpluk af vores plakater i den lidt feminine ende, med smukke lyserøde farver. Det store billede til højre er lavet af André Derain, kaldet Kvinde i chemise. Ude til venstre ses øverst Le Graphisme (rosa), og nede i venstre hjørne bag lampen ses den fine fugl kaldet "fredsduen" af Picasso. Læs meget mere om alle plakaterne herunder:

- Kvinde i chemise

- Le Graphisme (rosa)

- Fredsduen, Picasso

Her ses vores lille mand oppe i hjørnet kaldet "Le cirque, Danseur sur le fil" sammen med to af vores nye helt fantastiske plakater. Den store plakat med kvinden set bagfra kaldes "Behind the Woman", og fås i størrelsen A1 (59,4 x 84) både indrammet og uden ramme. Nede i højre hjørne ses en anden af vores fine nyheder, nemlig "Woman at the shoreline" af Léon Spilliaert. Du kan læse meget mere om plakaterne lige her:

- Le cirque, Danseur sur le fil

- Behind the woman

- Woman at the shoreline

 

 

På dette billede fra vores instagram ses en fantastisk sammensætning af tre af vores smukke plakater. Kombinationen af lyserød, grøn, guld mm. er sammensat af den store plakat "Flowers in a vase" af Marsden Hartley, den lille "Twins" af Østhammer, og "Floating" i guld. Læs meget mere om de forskellige plakater herunder:

- "Flowers in a vase", Marsden Hartley

- Twins, Østhammer

- Floating, Guld

En af de mange fantastiske værker af en af de mest profilerede inden for klassisk moderne malere i USA, nemlig Marsden Hartley. Vildt flotte farver, i et vidunderligt motiv, skaber altså denne vidunderlige plakat kaldet "Pink Begonias". Fås både med lys egetræsramme som vist på billedet her, eller i rammer med andre farver. Plakaten kan selvfølgelig også købes alene uden ramme. Se mere om den fantastiske plaakt lige her:

- Marsden Hartley, Pink Begonias"

Et lille udpluk fra webshoppen, af vores lidt mindre farverige plakater. Udover det fantastiske sammenspil de tre plakater har sammen, er de også hver for sig enormt smukke, med sine rolige, men ikke alt for diskrete, farver og motiver. Tre kandidater til et sikkert, men samtidig unikt valg til indretningen af boligen. Fra venstre til højre ses: 

- Flowerpiece, Marsden Hartley

- Tête de taureau, Picasso

- Louisiana channel

Hvis du mangler noget farve i din indretning, men ikke vil have noget alt for iøjnefaldende, som overdøver resten af lokalet, har vi her tre perfekte eksempler. "Tete de femme" fra Louisiana af Picasso, "Still life" af Alfred Henry Maurer, og "Fontainebleau" som alle ses på dette billede, er vidunderlige, farverige, og smukke motiver, som gør et enormt indtryk på indretningen, uden at stjæle alt opmærksomheden fra resten lokalet. Se mere om dem her:

- Tete de femme, Louisiana.

- Still life

- Fontainebleau

 

Med sit stærke og enormt smukke budskab, ses i midten "doves of peace", som er en komplet plakat med sin flotte blå farve, smukke motiv, og fantastiske budskab. I dette tilfælde ses den sammen med to af vores andre vidunderlige plakater: "Kvinde i chemise", og "The moon" af Max Ernst. Se mere om plakaterne herunder:

- Kvinde i chemise

- Doves of peace

- The moon, Max Ernst

I centrum ses den fantastiske og eventyrlige William Morris plakat, med et fantastisk motiv og flotte farver, som er en perfekt kandidat til at inddrage noget farve i indretningen. Til venstre ses Choucroute, den sikre vinder, som er blevet et populært valg i de danske boliger. Og til højre, sidst men ikke mindst, "cirkus pige" af Helene Schjerfbeck, med fantastiske rosa og beige farver. Læs mere om alle plakaterne her:

- Choucroute

- William Morris

- Cirkus pige

Ekstremt flotte plakater i den lidt mere rolige ende farvemæssigt. Flotte, bløde blå og beige farver, som passer ind i ehvert moderne hjem, stuen såvel som soveværelset eller entreen. Til højre ses den flotte Picasso Keramik plakat fra Louisiana, med den flotte babyblå farve. Til venstre, i den hvide ramme, ses "The sea wall" af Léon Spilliaert. Og i midten ser vi den lille Galerie Maeght passepartout af Pierre Tal-coat, der passer godt ind næsten alle steder med sin enkelthed og sit stilrene udtryk. Du kan læse mere om alle tre billeder lige herunder:

- Picasso Keramik. Louisiana

- The sea wall. Spilliaert

Lille Galerie Maeght

 

 

3 forskellige plakater, 3 forskellige størrelser, og 3 forskellige udtryk, med hver deres præg på indretningen. Til højre ses den smukke Choucroute plakat af kvinden på den lyserøde baggrund i str 70 x 100 cm. Til venstre ses "nude in the interior" af Bonnard, i størrelse A2, med sine smukke farver og penselstrøg. Nederst i midten ser vi den lille Galerie Maeght passepartout af Pierre Tal-coat, der passer godt ind næsten alle steder med sin enkelthed og sit stilrene udtryk. Se mere om de fantastiske billeder her:

- Choucroute

- Bonnard

- Lille Galerie Maeght

Endnu et vidunderligt udpluk af vores fantastiske udvalg af plakater. Søger du at inddrage nogle farver i indretningen, uden det bliver alt for farverigt og voldsomt? Så er der her er god sammensætning, der giver noget farve og stil, uden at trække for meget opmærksomhed. Fra øvre venstre hjørne til nedre højre hjørne ses disse fire billeder: Elsa Kobenhavn (Louisiana), Linoleum, Til Min Kærlighed (Storm P) og Man med skæg (rød). Læs mere om plakaterne her: 

- Elsa Kobenhavn

- Linoleum

- Til Min Kærlighed

- Mand med skæg

Tre af vores udvalgte kunstmotiver fra shoppen, med hvert sit smukke motiv. I midten ses den flotte skål fra Louisiana kaldet "Still life with red salad servers". Til venstre har vi den smukke, pink plakat af Edgar Degas kaldet "dame skitse", og ude til højre, "Selfportrait" af Helene Schjerfbeck. Se mere om plakaterne her:

- Selfportrait

- Still life with red salad servers

Dame skitse, Edgar degas

Grøn er en populær farve for tiden, og det er der god grund til - se lige hvor smukt den grønne farve kommer til udtryk i disse fantastiske motiver! Til højre kommer det til udtryk i den store plakat kaldet "En Bjergbestigerske". nederst til venstre ses "The Moon - Wolfgang" fra Louisiana, og øverst til venstre har vi "Twins". Se meget mere om plakaterne lige her:

- Twins

- The Moon. Wolfgang

- En Bjergbestigerske

Nogle af vores elegante plakater i den lidt mørkere og mindre farverige ende. Super flotte motiver, med de mest fantastiske udtryk. Fra venstre til højre ses: "Hovedtøj" af Trine Søndergaard, "Linoleum" og "Die hexe mit dem kamm" af Paul Klee. Læs mere om de fine plakater her:

- Hovedtøj

- Linoleum

- Die hexe mit dem kamm (sand)


Tre af vores smukke plakater i de røde/pink farvetoner, med hvert sit fantastiske udtryk. Til højre ses "Express yourself", med en smuk kvinde i kjole, foran en vidunderlig rød/pink baggrund. Nederst til venstre, ses den flotte plakat med de røde bær kaldet "Winterberry", og ovenover den elegante og stilfulde "Twins" i rosa og rød. Se mere om plakaterne her:

- Twins. Rosa/rød.

- Winterberry

- Express yourself

 

 

 

Et lille udpluk af nogle smukke plakater til boligen. "The worlds needs peace" pynter på enhver væg med sit vigtige budksab og flotte motiv. Til højre har vi den populære og sikre vinder, The Moon. Ude til venstre er Kvinden i chemise, med sine flotte blå og pink/lyserøde farver. Se mere om plakaterne her:

Tre af vores enormt smukke motiver fra shoppen. I front ses de fine røde sko af Anne Risum, i et passepartout, i en flot indramning. Til højre ses Femme Blonde af Helene Schjerfbeck, med smukke blå og grå farver, i et vidunderligt motiv. Ude til venstre kan man se lidt af et af de mange fantastiske mesterværker fra Louisiana, Yves Klein. Se mere om plakaterne her: 

Et af Kviums fantastiske, absurde, mystiske, og enormt spændende værker, kaldet "Bossen", sammen med to af vores andre smukke kunstværker fra shoppen. Kan også fås i rammer med andre farver, eller uden ramme. Læs mere om billederne her:

 


Den fine O'keeffe lyser væggen op er så smuk sammen med både Picasso og Martin Bigum. De 3 plakater som vist på billede med vores smukke egetræsrammer med ægte glas koster 1957 kr inkl. fragt. Du kan naturligvis også vælge at få motiverne i vores fine mørke rammer, men der et rigtig fint sæt til stuen hjemme eller i sommerhuset.⠀


Lidt lækkert blandet i 70 x 100 cm. og den fine Walton Ford fra Louisiana😍.
Alle de viste plakater findes i shoppen både med og uden ramme.


3 virkelig fine motiver der er smukke på både hvide og farvede vægge.
Marsden Hartley (59,4 x 84 cm.)
Floating Gold (33 x 55 cm.)
Twins (30 x 30 cm.)
Alle 3 motiver sælges både uden ramme og monteret i vores fine rammer med ægte glas.

 

 

Asger Jorn, Marie Bayo og Edvard Munch en rigtig fin sammensætning med et lækkert grafisk udtryk og fine farver. Denne sammensætning er super flot til både stue og kontor og der er masser at arbejde videre på hvis man ønsker et stor gallerivæg. (Alle motiver sælges både med og uden ramme.)⠀

Der er bare noget helt roligt og virkelig fint over det smukke motiv fra udstillingen Learnings from Japan fra 2015. ⠀
Du kan også vælge en sort ramme, hvis du ønsker et mere stringent udtryk. Den fine Poul Kjærholm skitsen sælges med passepartout og ramme.⠀

 

Den er helt ubeskrivelig smuk plakaten The Genus Iris med motiv af William Rickatson Dykes. Plakaten måler 42 x 59,4 cm. og tilfører masser af fin farve og friskhed til boligen.

Tørret blomster, Japansk fugl, abstrakte linjer og portrættet af Francoise er super fine sammen om du ønsker ens rammer eller som på billede forskellige rammeprofiler er op til dig. Alle 4 motiver inkl. ramme og fragt 1965 kr., lige til at hænge op på væggen i stuen eller soveværelset, hjemme eller i sommerhuset.

Er du også vild med Louisianas fine Walton Ford – den med isfuglene, fiskene og den pinkfarvet tekst? Hvis ja, så vil du helt sikkert også synes om Kevin Sloans fantastiske motiver, der er fyldt med farve og helt fantastisk symbolik. Der er i alt 4 motiver fra Kevin Sloan og de er virkelig fine allesammen. Motiverne passer både til stuen, Soveværelset, badeværelset eller entreen og det gælder både hjemme og i sommerhuset.

William Morris “Blue”, Martin Bigum “Dame skitse” og den fine Limone Grey/Blue. 3 fine plakater til stuen/udestuen derhjemme eller i sommerhuset⭐️⭐️⭐️

Vi er så glade for at kunne fortælle at den amerikanske kunstner Georgia O'Keeffe bedre kendt som "The Mother of American modernism" nu også er en del af vores udvalg. Georgia O'Keeffe kæmpede sammen med de andre kvindelige kunstnere kampen om deres ret til tilstedeværelse i kunsthistorien. Georgia O'Keeffe var især kendt for for sine blomstermotiver som nogle mandlige kunstkritikere argumenterede for at skulle repræsenterede de kvindelige kønsorganer🤔. Dette er dog gentagne gange afvist af Georgia O'Keeffe selv. 

Masser af fine motiver, der giver masser af skøn stemning til stuen, bland de store og små motiver og byg en smuk gallerivæg😊

Masser af fine motiver, der giver masser af skøn stemning til stuen, bland de store og små motiver og byg en smuk gallerivæg🙏🏼

Den er helt vildt smuk, den nye plakat med motiv af amerikanske Kevin Sloan. Vi har netop fået 3 nye motiver af Kevin Sloan som du kan se i shoppen. Plakaten kan både købes med og uden ramme og passer så fint til både hjemme og i sommerhuset.👏🏼💙

 

En fantastisk original litografi plakat "Dodeigne chez Jean Leroy" fra Paris, som er et pragtfuldt eksempel på, at sort/hvid plakater kan være enormt flotte! 🖤 🤍 🇫🇷 En fransk udstillingsplakat fra 1980, trykt som litografi. Få på lager!😮 👀

Den unikke plakat findes her:

Dodeigne chez Jean Leroy

Endelig skinner solen og de lyse pasteller bliver bare endnu smukkere. Vi er klar til sommer både inde og ude. ☀️ Og når vi ikke kan komme på festival så er det skønt at lade rummet blive fyldt med musik selv om der er helt stille med Finn Nygaards smukke jazzplakat:-) 🎷 🎵 🎶

Find plakaterne her:

The Genus Iris

Paul Klee

Jazz plakat, Gerry Mulligan

Modern Woman

 

Tre virkelig fine motiver, der har de smukkeste kontrastfarver. Den mørkegrønne Louisiana er som skabt til California og den fine lille flaske fra Galerie Maeght giver association til en flaskepost i bølgerne af den californiske ørken. 🌊 🌅 💕

Find de smukke plakater her:

California, Peach

Lille Galerie Maeght

Louisiana, The moon Wolfgang

Andrè Derain plakaten "Kvinde i chemise" er fyldt med de smukkeste farver, der vækker selv en helt hvid væg til live. Plakaten måler 59,4 x 84,1 cm og kan købes både uden og uden ramme lige til at hænge op og nyde. 📘 📚 👩🏼‍🦰

Find plakaten lige her:

Kvinde i chemise

Vi elsker Peter Kjær Andersen og hans fantastiske og velkendte streg "Le st. Jacques". Den har de fineste og delikate farver der står så fint med Willam Morris smukke "Blue" og den altid helt fantastiske "Linoleum"

🍷  💛

Find plakaterne her:

Le St. Jacques

Linoleum

Blue, William Morris

 

 

Få masser af fin farve og friskhed til køkkenet med disse virkelig smukke frugtplakater med motiv malet af Kai Gade Hansen. 🍌  🍉  🍎  🍆 Der findes 9 virkelig smukke plakater i serien og de findes i 3 størrelser.

Find plakaterne her:

Bananer

Auberginer

Granatæbler

Den er altså bare så smuk, "Moon Plakaten" af Max Ernst. 🌛  🌌  💙 Plakaten måler 70 x 100 cm. og kan købes både med og uden ramme. På billedet er plakaten sat i vores smukke egetræsramme, som giver et let organisk udtryk.

Find den fantastiske plakat lige her:

The Moon

En blanding af en masse af vores helt fantastiske plakater i vores showroom! 🌈  🌏  🖼

Find alle plakaterne fra billedet her:

Aarhus jazzfestivalSkipper skrækLight BreakCafe Avins (Stolen)Hilma af KlintChocroute, Babette (udsolgt), OccidentMartin Bigum skitse - blåMartin Bigum skitse

Smukke plakater i flotte forårsfarver, med blå himmel og solskin.☀️ Tre vidunderlige plakater, som også matcher hinanden godt. 💙 💙

Find alle tre plakater her:

Jazzhus, Johnny Griffin

Fontainebleau

Vin de Letz

 

 

De 2 virkelig smukke Sussi Trampedach motiver, der er fyldt med detaljer og farver, som kun bliver mere og mere fantastiske og intense jo længere tid man bruger på motivet, vi er helt solgt🥰. 🧡  🧡

Find dem her:

Sussi Trampedach ST19

Sussi Trampedach ST10

 

 

Flot motiv af Egon Schiele med skønne, behagelige farver, og to gode kandidater til at matche den. 😍 🥰

Find plakaterne her:

Pink sky

Egon Schiele

Vilhelm Lundstrøm skitse

To vidunderlige plakater med fantastiske abstrakte udtryk, og flotte pink og turkise pangfarver, som spiller virkelig godt sammen 🎨 🎭 💘

Find plakaterne her:

Paul Klee

Brücke

Nogle fine forslag til børneværelset - både til de helt små og de lidt større.
En flot farverig zoo plakat med en giraf, og en lærerig alfabetplakat.🦒 🔤 ❤️

Find plakaterne her:

Rød Giraf

Alfabetplakat

 

Tre gode kandidater til en lidt mørkere indretning på væggen.🖼  Virkelig smukke plakater, som passer godt sammen, men også er flotte hver for sig. 🚬 🤎

Find plakaterne her:

Munch, Kysset

Tobakspigen

Vilhelm Hammershøi

To unikke plakater som passer mega godt sammen! Smuke, gule og blå farver, og fantastiske udtryk fra dem begge, både sammen og hver for sig 🌅 🙎🏼‍♀️ I baggrunden ses den smukke "A Centruy of Danish Chairs," som passer ind i næsten alle kombinationer.

Find plakaterne her:

A Century of Danish Chairs

Hotel Room

Portræt af Hanne Wilhelm

 

Flotte plakater i den lidt mere feminine afdeling, med flotte lyserøde nuancer, i en masse forskellige størrelser. 💅🏼  🌸 🌷

Find plakaterne fra billedet her:

Dame skitse, Edgar Degas

Twins, rosa/grøn

Bowl of Flowers

Lace. Pink and red

Max Beckmann

 

Trustpilot