Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA MobilePay ViaBill PayPal American Express Discover E-Check

Carlsberg plakater

Carlsberg har i gennem mange år lavet mange flotte reklame plakater.

Mange af dem har vi haft til salg, men det er desværre ikke muligt for os mere, at sælge dem.

 

CARLSBERG PLAKATER TIL DEN MODERNE INDRETNING

 

Hvis du er en af dine mange danskere, der elsker at indrette deres hjem, skal du læse med her. Her får du nogle gode råd til hvordan du kan bruge Carlsberg plakater i din indretning. Du tænker måske at plakater med øl lige umiddelbart lyder til at være noget man kun ville hænge op i barer og på bodegaer. Du behøver dog ikke ligefrem være en afdanket alkoholiker for at kunne bruge plakater med øl i din indretning. Mange af Carlsberg plakaterne er lavet i en stil, der både er moderne og passer ind i mange hjem. 

Hvis du bor i et hjem der er meget stilrent og minimalistisk, kan det være godt at bringe noget andet ind i form af pynt og nips. Hvis du f.eks. har en helt almindelig sofa, hvide vægge og generelt helt almindelige ting, er det en oplagt mulighed at gå lidt mere amok i udsmykningen på væggen. Her kan du virkelig gå amok med fede og vilde plakater. Du kan få mange forskellige plakater i forskellige stilarter. Hvis du gerne vil holde det moderne, men samtidig skille sig lidt ud, kan du for eksempel vælge en fed og grafisk Carlsberg plakat. 

 

Carlsberg plakater til mænd

 

Carlsberg plakater kan sagtens hænge i hjem, hvor der kun bor en kvinde. De kan også sagtens hænge i hjem, hvor der bor både en mand og en kvinde. Det er ikke kun mænd, der vil sætte pris på referencen til det gamle ølmærke. Det vil dog alligevel være mænd, der vil synes at det er ekstra fedt at have plakaterne hængende på væggene. Kvinder vil typisk vælge noget andet, men vil nok alligevel ikke have noget i mod plakaterne. 

Plakaterne kan hænge mange steder i huset. Det er først og fremmest helt oplagt at have plakaterne med motiver af øl og Carlsberg hængende ude i køkkenet. Hvis man skulle være så heldig at have en bar derhjemme, er det også helt oplagt at pynte dette område med plakater med øl. Hvis du blot har en lille barvogn stående et sted i stuen, kan du nemt markere området og binde det hele sammen ved at hænge et plakat med Carlsberg eller andre øltyper eller alkohol op nær barvognen. På den måde får man slået fast at det område i stuen er et slags bar-område, der er separat fra resten af stuens rum.

Trustpilot