Dankort + VISA/Dankort VISA Electron MasterCard VISA MobilePay ViaBill PayPal American Express Discover E-Check

Carlsberg plakater

Carlsberg

Carlsberg Group er et dansk bryggeriselskab grundlagt i 1847 af J.C. Jacobsen. Carlsberg er i dag én af de tre førende bryggerier i hele verden med en produktion i 35 lande. J.C. Jacobsen opkaldte bryggeriet efter hans søn Carl, hvor ’berg’, det tyske ord for bjerg, symboliserer bryggeriets placering på Valby Bakke. I 1904 kommer den første Carlsberg pilsner til, som i dag bliver solgt på 150 markeder verden over. Den danske kunstner og arkitekt, Thorvald Bindesbøll står bag designet af den første etiket, som kommer til at indramme Carlsberg Pilsners DNA og udtryk, som vi kender den i dag.

Et æstetisk bryggeri

Missionen for både J.C Jacobsen og Carl Jacobsen var at skabe et æstetisk bryggeri. De var begge under den overbevisning at smukke omgivelser højnede ånden for deres virksomhed. De eksperimenterede derfor med forskellige arkitektoniske strømninger i opførelsen af deres bygninger og er sidenhen blevet kendte på flere af deres tiltag; bla. den snoede skortsten og elefant porten.

Carl Jacobsen oprettede Ny Carlsberg Glyptotek

Interessen indenfor det æstetiske gav anledning til stiftelsen af Ny Carlsberg Glyptoteket. Det var med Carl jacobsen’s egen private kunstsamling at glyptotektet blev inviet i 1899. Ny Carlsberg Glyptotek indeholder en kunstsamling på mere end 10.000 kunstværker, i form af både nye og gamle værker.

Plakater og postkort

Carlsberg reklame plakater er sidenhen blevet produceret som merchandaise. Motiverne har et retro udtryk og er velkendt for specielt danskerne og er efterhånden blevet populært at erhverve sig, specielt for danskerne som forbinder det med en følelse af nostalgi og nationalitet.

Carlsberg byen

Carlsberg byen, som er i rivende udvikling, åbnede op i 2008 og har sidenhen udvikliet sig til at være en hel ny bydel i centrum af København, med både lejligheder, butikker, kulturinstitutioner og erhverv. 

Carlsberg Visitor Centre

Carlsberg Visitor Centre er i øjeblikket under ombygning, men byder eftersigende velkommen i Carlsberg hjemmet igen, med en mere tidssvarende attraktion i 2020. Under ombygningen er der dog stadig åbent i deres Carlsberg Brand Store, hvor man også finder deres udvalg af Carlsberg øl og merchandise.

Carlbergs Visitor Centre ligger på Gamle Carlsberg Vej 11, 1799 København.

 

Åbningstider

Tirsdag - torsdag 11-15

Carlsberg plakater

Hos Permild & Rosengreen er det i øjeblikket ikke muligt at sælge Carlsberg plakater. Nedenfor kan du se et udvalg af de populære plakater.

Trustpilot