Få de fine japanske farver på væggen

Oprettet d.

Vi har netop fået nye og virkelig fine japanske plakater i shoppen 3 stk. med motiv af Katsushika Hokusai, bla. den med bølgen. Foruden Katsushika Hokusai har vi også fået 2 plakater med motiv af Ogawa Kazumasa, der nok er mest kendt for hendes blomster motiver. 

Det fine og skønne ved de nye japanske plakater er deres fantastiske farver, der i den grad er trendfarver for både efterår, vinter og forår 2020.  

 

De smukke japanske plakater er både stilrene og farverige og plakaterne kan placeres mange steder i boligen. Personligt er jeg helt vild med plakater på badeværelset/toilettet, så der er noget rigtig fint at kigge på når man alligevel sidder der og kigger. Især Katsushika Hokusais bølge, den passer bare så fint til det rum, for der er noget helt fantastisk i associationen mellem vand og renlighed der er perfekt til badeværelset/toilettet – så skal du have lidt nyt, til netop det rum, er det en af mine helt store anbefalinger.

 

Du kan også se alle de japanske plakater her

 

Og er du ikke til japansk, endnu, så har vi jo over 800 plakater, så mon ikke der er noget andet, der kunne friste væggen?

Se alle plakaterne her!

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot