Rammer til Louisiana plakater

Oprettet d. under Inspiration

 

Louisiana plakater er rigtig fine og super moderne, men Louisiana plakater er ikke produceret i de moderne standard mål, hvilket gør at de ikke passer i en standardramme, som man ellers nemt kan finde på nettet eller i butikkerne. Mange vælger derfor at komme plakaterne i rammer, som er alt for store i forhold til selve plakaten, med den overbevisning at det lægger man ikke mærke til. Hos Permild & Rosengreen har vi rammerne, der passer til Louisana plakaternes mål, og vi tilbyder tilmed at klæbe plakaterne op, så ikke de bølger i rammen.

 

Louisiana plakater kan bølger i rammen

Store Louisiana plakater fra 50 x 70 cm. og op, har nemt ved at bølge i rammen, da plakaterne har en lav papir gramvægt. Dette er en fordel, når man skal rulle plakaterne, men en ulempe når de efterfølgende skal sættes ind i en ramme. Man kan aldrig gardere sig mod at en plakat bølger, med mindre den bliver klæbet op på en kraftig syrefri bagplade. 

Når rammen er for stor til plakaten, er det endvidere rigtig svært at få den til at hænge lige i rammen. Man kan sætte den fast til et bagstykke, men er dette bagstykke et stykke karton, kan dette desværre også bølge med tiden. 

Køb opklæbet Louisiana plakater

Hos Permild & Rosengreen kan du købe Louisiana plakater, klæbet op og sat i ramme, der passer til formatet. Vi klæber dog ikke plakater, som ikke er købt hos Permild & Rosengreen. Du finder rammer til de fleste Louisiana plakater her 

 

Til de store Louisiana plakater sælges rammerne desværre ikke seperat. Dette skyldes, at det ikke er muligt at producere så store rammer løse. Store plakater skal klæbes op, og bagpladen skal hæftes til rammen, for at opnå stor nok stabilitet, så rammelisten ikke går fra hinanden. 

 

Alle vores rammer til Louisiana plakater produceres med ægte glas, og du kan vælge sort, egetræ eller mørk træramme. (Gælder dog ikke ved forsendelser til udlandet)  


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot