3 gode råd, til at få din plakat til at fremstå bedst på din væg

Oprettet d. under Inspiration

Få din plakat til at fremstå smukkest på din væg

1. Vælg altid en ramme, der passer til plakaten

Din plakat fremstår altid flottest, hvis den har en ramme, der passer til plakatens størrelse. Er rammen for lille, skal plakaten skæres til, er rammen for stor, rutcher plakaten nemt rundt og hænger dermed let skævt i rammen.

Det giver god mening at genbruge de rammer som man har i forvejen, men her anbefaler vi at man køber en plakat, der passer præcis til den ramme. Alternativt finder et andet sted, hvor den kan få nyt liv.
 
2. Vælg altid en ramme med ægte glas

Vi anbefaler altid en ramme med rigtig glas. Plexiglas får meget nemt små bitte ridser og tiltrækker støv, på grund af statisk elektricitet, hvilket gør at selv helt små ridser hurtigt fremstår synlige. Plexiglasset får også et mælkehvidt skær da støvet sætter sig i de små ridser.

Selv en støvklud kan lave de helt små ridser i plexiglas og jo mere man pudser, jo værre bliver det, desværre. En ramme af ægte glas kan pudses igen og igen og holder derved længere.

 

Mangler du en ramme til plakaten, så har vi mange størrelser på lager. Se dem alle her.

 

3. Hæng ikke dine plakater for langt fra hinanden

Skal plakaten hænge over en sofa eller kommode, er det en god tommelfingerregel ikke at hænge den højere end 20 cm fra det objekt, den skal hænge over. Det giver en sammenhæng og modvirker at plakaterne svæver rundt på væggen.

Samme regel gør sig gældende for afstanden mellem rammerne, hæng dem sammen for at skabe sammenhæng.

Mangler du rammen til dit nye motiv? Find vores store udvalg af trærammer her. Ønsker du et andet udtryk kan du også bestille vores farvede rammer som er håndlavet i Roskilde. Husk altid at måle din plakat på mm, da det har stor betydning om plakaten er 59,4 eller 60 cm. 

Har du spørgsmål til størrelser, rammer eller glas er du altid velkommen til at skrive en mail til kundeservice@permild-rosengreen.dk.

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot