Det er svært at finde det rigtige motiv

Oprettet d.

Vi møder i disse dage rigtig mange, som er på jagt efter MOTIVET – det helt bestemte og helt rigtige motiv, som skal skabe den helt perfekte stemning i stuen, køkkenet eller soveværelset.

Problemet er dog, at vores humør og de følelser som vi oplever, om vi er glade over ny kærlighed, har fået drømmejobbet, venter os et nyt familiemedlem, eller modsat oplever udfordringer og forandringer – så har de indflydelse på den ønskede stemning. 

Du kan derfor den ene dag søge efter noget livligt, friskt og farverigt, mens du den næste dag søger noget roligt og afdæmpet. Og et motiv kan ikke rumme det hele.

I stedet for at jagte det ene, helt perfekte motiv, bør du vælge det motiv, der taler til dig lige nu, både i farver og udtryk, og lade denne stemning få lov til at fylde rummet. For det er den stemning som du har brug for lige nu. Og nej måske ikke om 1 år.

... men når du har vores rammer, så kan motivet let skiftes frem og tilbage – rammerne holder til mange skift. Du behøver ikke gemme det gamle motiv væk – det kan blot tage en kunstpause, bag det nye motiv, indtil du igen ønsker at ændre stemningen tilbage.

Så lad være med at lede efter det perfekte motiv, for der findes som nævnt, ikke kun ét motiv, der kan rumme alle vores følelser.

I webshoppen kan du nemt søge efter nye motiver, der passer til dine eksisterende rammer eller det ønskede sted i dit hjem: Du søger blot på størrelser, der passer til de rammer, du har i forvejen, eller den størrelse, der passer ind over kommoden, bordet, sengen eller til et bestemt vægstykke.

Herunder finder du de mest søgte størrelser. Så få bug med de hvide vægge eller forny stemningen efter det humør og de følelser som er der lige nu.

Du kan desuden også søge på farver i søgefeltet.

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar

Trustpilot