Virksomheder og institutioner

Hjælp til indretning

Har du fået til opgave at finde ud af, hvad der skal være på væggene i din virksomhed eller institution, men er kørt lidt surt i det?

Så kan vi hjælpe, da vi har stor erfaring med hjælp til alt fra kantiner (som kan ses på videoen) til større offentlige steder.

Vi ved at hver lokation har hver sit krav, derfor vil vi gerne tidligt med i processen, så vi kan rådgive ordenligt. 

Bl.a. derfor er vi også leverandører til Fribo Plejehjemmene, som har demente boende. Pga. demensen må beboerne ikke kunne se deres eget spejlbillede, hvorfor vi levere alt hertil med antirefleks glas.

Udfordringer med dårlig akustik?

Ud over plakater trykt på papir og monteret i ramme, har vi også mulighed for levere akustikbilleder, som bliver monteret i en flot ramme. Vores akustik paneler har en rigtig god dæmpende funktion og har samtidig flotte og dekorative motiver.

Vil du høre mere?

Kontakt os endelig for at høre mere. Skriv til David Ree på dfr@permild-rosengreen.dk eller ring på tlf. 7199 1971.

Og du er selvfølgelig også altid velkommen i vores produktion på Navervej 28 A i Roskilde.

 

Miljøbevidst produktion

Hos Permild & Rosengreen gør vi alt vi kan, for at passe på miljøet. Vores plakater bliver først produceret, når de er blevet solgt, så vi sikre at vi ikke har overproduktion. Plakaterne og emballager er produceret på FSC-certificeret papir og pap. Det sikrer ansvarligt drevne skove, så der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. 

Og sidst men ikke mindt, er vores rammer produceret i Italien af massivt egetræ og rigtig glas.

 


 

Glas eller plexiglas til institutioner?

Som udgangspunkt bliver alle vores rammer leveret med rigtig glas.

Men har du brug for rammer med plexiglas til f.eks. insitutioner, så det ikke kan ødelægges, så kan vi sagtens levere det.

Blot kontakt os ved bestilling og så løser vi også det.

Betaling med EAN

Vi ved at det er nemmere at købe ind til institutioner, når der ikke skal findes et kreditkort, men blot kan betales med EAN, så det kan du selvfølgelig også hos Permild & Rosengreen.

Du skal blot vælge EAN som betalingsform ved bestillingen.

 

 

 

Trustpilot